💫 Valorant 💫 Undetected 💫Edward💫 Arduino Aimbot | 💫 NO COM PORT BAN 💫

PerfectEdward

Bronz Üye
☄ Edward Arduino Aimbot ☄

WEBSITE: perfectedward.com.tr
DISCORD:

ÖZELLİKLER

Fov Ayarı
Hız Ayarı
Otomatik RC Sistemi
COM PORT BYPASS
HARDWARE BYPASS

S.S.S.

Yazılım Güvenliği ve Yasaklanma Riski

Yazılımımız, piyasadaki benzer ürünlerden farklı olarak, yüksek güvenlik standartları sunmak amacıyla çeşitli bypass yöntemleri kullanmaktadır. Ancak, yasaklanma riski tamamen manuel müdahalelere bağlıdır ve bu risk, yazılımımızın kullanım şartlarına uygunluğu doğrultusunda minimize edilebilir.

Destek ve Kurulum Süreci

Kurulum süreci, size detaylı talimatları içeren bir metin belgesinin sağlanmasıyla başlar. Adım adım yönergeleri takip ederek kurulumunuzu tamamlayabilirsiniz. Herhangi bir zorlukla karşılaşmanız durumunda, Discord üzerinden destek talebi oluşturabilirsiniz. Uzman ekibimiz, sorununuzu çözmenize yardımcı olmak için hızlı ve etkili bir şekilde yanıt verecektir.

Fiyatlandırma ve Medya

💸Haftalık 400 TL
💸Aylık 850 TL

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
# Satış konunuz onaylanmıştır .

Son düzenleme:
Piyanist bana bırak! İyi satışlar :businessman:

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Hocam sanki indirim yapılabilir gibi, Arduino'suz çalışan ve daha fazla kişiselleştirilebilir özelliği olan bir colorbotun fiyatı haftalık 300₺ mesela.

Hocam sanki indirim yapılabilir gibi, Arduino'suz çalışan ve daha fazla kişiselleştirilebilir özelliği olan bir colorbotun fiyatı haftalık 300₺ mesela.
Fiyatlandırmamız arduino hilelerine bakıldığında gayet ucuz bence hocam eu da satılan hilelerin haftalığı 40$

Piyanist bana bırak! İyi satışlar :businessman:
Teşekkürler efenim size de iyi satışlar <3

Resellermisiniz ?
Hayır hocam geliştirici benim

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt