Valorant Ücretsiz Spoofer Fixlenmeden Yapın

akg1903

Bronz Üye
merhaba arkadaslar aşagıda paylastıgım videoyu sabah cektım ve kendı basıma buldugum bır yöntemdır yaklasık bunu bulabılmek ıcın ddenemedıgım yol kalmadı fakat en sonunda bu 2 ıslemı bırlestırerek bu bandan kurtulabıldıgımızı anladım suan 24 saat oldu ve aynı hesapla acık sekılde duruyorum normalde hangı hesap olursa olsun 5 dk ıcınde val 5 dıyerek atıyordu ınsallah ısınıze yarar sonuna kadar ızleyıp adım adım yaparsanız banınız ne olursa olsun kalkıcaktır riot bunu fixlemeden yapın saygılar

merhaba arkadaslar aşagıda paylastıgım videoyu sabah cektım ve kendı basıma buldugum bır yöntemdır yaklasık bunu bulabılmek ıcın ddenemedıgım yol kalmadı fakat en sonunda bu 2 ıslemı bırlestırerek bu bandan kurtulabıldıgımızı anladım suan 24 saat oldu ve aynı hesapla acık sekılde duruyorum normalde hangı hesap olursa olsun 5 dk ıcınde val 5 dıyerek atıyordu ınsallah ısınıze yarar sonuna kadar ızleyıp adım adım yaparsanız banınız ne olursa olsun kalkıcaktır riot bunu fixlemeden yapın saygılar

😂 Ya hocam 😂

Bu saçma sapan konuyu açmak için spam yapmana gerek yoktu

maksat ınsanlar magdur oldugu seyı gidersin yanlıs bısey yaptıysam özur dılerım saygılarımla :)
Bu saçma sapan konuyu açmak için spam yapmana gerek yoktu
saçma sapan dediginiz sey suan forumda en cok aranan sey ınsanlar bundan dolayı muzdarıp bakarsanız eger konulara kımsede yok ve amacım yardımcı olmak basınızı agrıttıysam özur dılerım
Enteresan ya bir de kendi basima buldum diyor komedi 😂😂
evet burda 2 işlem var bırını yapıyorsun olmuyor 2.yide tek yapıyorsun olmuyor bende 2 sini birleştirmeyı denedım ve oldu ınternettekı vıdeolar ya whıd banı yada hdd banı bu ıslemler sayesınde 2 sınıde kaldırmıs oluyorsun

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt