winexp devri bitti yenileri var youtubea yazsan çıkar iyi forumlarbeyler winexpde true stretch ayarı yapıcam pencereli alınca, doldur çalışmıyor bunu nasıl çözerim
varsa link atabilir misin lütfen ben bulamadımwinexp devri bitti yenileri var youtubea yazsan çıkar iyi forumlar
how to make true stretch in valorant yazacan aq zor degilvarsa link atabilir misin lütfen ben bulamadım
winexpden başka true stretch yöntemi yok tam ekranda önce çözünürlüğü değiştir sonra pencereliye alıp doldur yap düzelirbeyler winexpde true stretch ayarı yapıcam pencereli alınca, doldur çalışmıyor bunu nasıl çözerim
olmuyo reis ya doldur geçmiyor letter geçiyo otomatik kitleniyor bir dahada seçemiyomwinexpden başka true stretch yöntemi yok tam ekranda önce çözünürlüğü değiştir sonra pencereliye alıp doldur yap düzelir
true olmuyornvidia ekran kartın varsa özel çözünürlük oluşturabilirsin 1920x1920 dene baya genişliyor ekran
yapabıldıysen nerden yaptıgını yazarsan sevınırımbeyler winexpde true stretch ayarı yapıcam pencereli alınca, doldur çalışmıyor bunu nasıl çözerim