Valorant TriggerBot Bunnyhop [20.06.2021]

ahmet121315

Diamond Üye
VALORANT TRIGGERBOT

Dikkat!
Hile ban atıyor, kullanmadan önce 2 kere düşünün.

Attention!
Cheating ban throws, think 2 times before using.

:kullan:

TR:
Kombinasyonlar;
Aktifleştirme / Ctrl + Alt
Silah modu değiştirme / Ctrl + Tab
Yakalama alanı yükseltme / Ctrl + Up
Yakalama alanı azaltma / Ctrl + Down

EN:
Combinations;
Activate / Ctrl + Alt
Change Weapon Mode / Ctrl + Tab
Capture field upgrade / Ctrl + up
Capture area reduction / Ctrl + down

TR:
İndirdiğiniz Valorant_Trigger.exe'yi yönetici olarak açıyorsunuz
Açtıktan sonra gelen cmd ekranında Ctrl+Alt kombinasyonunu kullanarak hileyi aktifleştiriyoruz, oynuyacağınız silaha göre modu değiştiriyorsunuz
Mod değiştirmek için ctrl+tab kombinasyonuna tıklıyarak silah modunu değiştiriyorsunuz, Yakalama alanını yükseltmek için Ctrl + up, azaltmak içinde Ctrl + Down kombinasyonunu kullanabilirsiniz.
Tüm işlemleri gerçekleştirdikten sonra oyunda Düşman vurgu rengini Mor (Sarı mavi körlüğünü) seçiyorsunuz.
TriggerBot'umuz aktif iyi eğlenceler.

EN:
You Downloaded Valorant_Trigger.you are opening Exe as an administrator
After opening the cmd screen, we activate the trick using the Ctrl+Alt combination, you change the mode according to the weapon you will play
You change the weapon mode by clicking on the ctrl+tab combination to change the mode, you can use the Ctrl + up combination to increase the capture area, Ctrl + Down combination to decrease it.
After performing all the operations, you choose the enemy Accent Color Purple (Yellow Blue blindness) in the game.
Our triggerbot is active have fun.

:resim:

unknown.png

:indir:

MSVCP140_1.DLL hatası
MSVCP140_1.DLL yazın google a sonra pcniz kaç bitse onu seçin indirin dosyayı indirince onu masaüstüne fln atın bu arada tr dll filesten indirin orasını öneriyorum ordan indirince zip olarak geliyo ve içindeki readmeyi deil dier dosyayı alıp masaüstüne atın şimdi dosyayı masa üstüne atınca sisteminiz hangi diskte kurulursa oraya girin genelde c olur oraya girince windowsa girin ve ordan system32 yi bulun onu bulduktan sonra o indirdiğiniz dll yi buraya atın sonra geri gelin ve syswow64 klasörüne girin orayada o dll yi atın ve soun çözülmüştür ve bide pcyi yeniden başlatınız.​

[6052] Error -3 from inflate: incorrect header check
[6052] Error decompressing MSVCP140_1.dll
hatası alıyorum system 32yede syswow64 dede atmama rağmen hala aynı hatayı alıyroum

Güzele benziyor Eğer geçerse kontrollerden direkt indirip deniyeceğim Güzele benziyor :)

Yabancılardan kodu çalıp kendi ismini yazmışsın bide exe paylaşıyorsun hırsız seni ahahah

Yabancılardan kodu çalıp kendi ismini yazmışsın bide exe paylaşıyorsun hırsız seni ahahah

Kendi yapımım demedim çocuk adam insanlar faydalansın diye paylaşıyorum ismimi nereye yazmışım?

Adam ismini fılan yazmamış brom yapan kişinin ismi yazıyor

Kodu paylaşmayıp exe olarak yayınlaman başka ne anlama gelebilir? İsim yazmaktan kastım kendininmiş gibi paylaşman.
Burası hile forumu dostum isteyen istediğini paylaşabilir ve arkadaş herkes için paylaşmış burda nasıl mantık yürüttüğünü anlamıyorum

Kodu paylaşmayıp exe olarak yayınlaman başka ne anlama gelebilir? İsim yazmaktan kastım kendininmiş gibi paylaşman.
Kaynak kodunu build edip kullanabilecek kadar herkes zeki degil ayrıca çok ön yargılısın üstüne isim felanda yazmadım acilen bu kafadan vazgeç.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt