valorant trigger calısmıyor

ivenyyt

Bronz Üye
İletişim
merhaba arkadaslar ben az once cheatglobalin kendi yaptıgı trigger botu indirdim hersey tamam consolda acılıyor fakat oyunda yapılacak tum ayarları yaptıgım halde calısmıyor belki dedim c++ seyleri yuklu degildir yukledım restart attım herseyı yaptım olmuyor yardım edebılecek varmı

merhaba arkadaslar ben az once cheatglobalin kendi yaptıgı trigger botu indirdim hersey tamam consolda acılıyor fakat oyunda yapılacak tum ayarları yaptıgım halde calısmıyor belki dedim c++ seyleri yuklu degildir yukledım restart attım herseyı yaptım olmuyor yardım edebılecek varmı
Düşman vurgu rengini mor yapıp sıkma tuşuna k tuşunu ekledinmi ?

Düşman vurgu rengi mor olmalı.Tuş k olmalı ve pencereli modda olmalı.

Son düzenleme:
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
shıft tusuna basılı tutuyor musunuz _?

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
evet tutuyorum hıcbır sekılde calısmıyor
1920/1080 cozunurluk + ölçek ve düzen %100 olmalı goruntu seceneklerınden kontrol edın ardından ekran kartınızın drıverının guncel olduguna dıkkat edın lutfen

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt