Çözüldü Valorant trigger bot tafsiyesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tmxxq

Silver Üye
Cheat globalda ki valorant trigger bot kullanmak istiyorum ama bir tafsiyeye ihtiyacım var acaba bu hileyi kullanırsam ne kadar sürede ban yerim yada kullandığım an tespit edib atıyolar mı ban bu hakda bilgili biri varsa bilgilendirsin lütfen

I want to use valorant trigger bot in Cheat global, but I need some advice, I wonder if I use this cheat, how long will it take for me to get banned or if they detect it when I use it, please let me know if anyone has knowledge about it.
Higher delay, more legit looking. Hold a little off every angle so they run into it.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Ben birkaç ay ahk triggerbot kullandım ban yemedim öneririm.Youtube videosunun linkini atardım ama yasakmı onu bilmiyorum ondan dolayı biraz araştırarak bulabilirsin.

Cheat globalda ki valorant trigger bot kullanmak istiyorum ama bir tafsiyeye ihtiyacım var acaba bu hileyi kullanırsam ne kadar sürede ban yerim yada kullandığım an tespit edib atıyolar mı ban bu hakda bilgili biri varsa bilgilendirsin lütfen
1 aydır kullanıyorum main hesabımda hiçbir sıkıntı olmadı sadece marshal ve op da , reportlayanlarda oldu demir elolarda ama hiçbi sıkıntı yok . [ main hesabım 1500 tl yatırdım ]

kullandığın an tabii ki yemezsin ama birkaç haftadan da ileri gitmen çok mümkün değil, arkadaşların dediği gibi ahk triggerbot da bakabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt