Arıyorum VALORANT TPM BYPASSLI SPOOFER

can1337

Diamond Üye
Ticaret Puanı:
 0 / 0
İÇERİSİNDE TPM BYPASS OLAN VGC BYPASS OLMAYAN SPOOFER ARIYORUM SATIN ALDIĞIM SPOOFERLAR PESP,GHOSTY,CRYPTAUTH.ICHAMS(ispoof),HEPSİNDE AKTİF OLARAK LİFETİME KEYİM BULUNUYOR FAKAT HİÇBİRİ DUZGUN BİR ŞEKİLDE ÇALIŞMIYOR PERM BYPASSLI SPOOFER ONERISI OLAN YARDIMCI OLURSA SEVINIRIM (ANAKARTIM Gigabyte b650M S2H DDR5)

Son düzenleme:
ben de ban yedim takip ediyorum konuyu hocam bulursanız banada iletin lütfen

İÇERİSİNDE TPM BYPASS OLAN VGC BYPASS OLMAYAN SPOOFER ARIYORUM SATIN ALDIĞIM SPOOFERLAR PESP,GHOSTY,CRYPTAUTH.ICHAMS(ispoof),HEPSİNDE AKTİF OLARAK LİFETİME KEYİM BULUNUYOR FAKAT HİÇBİRİ DUZGUN BİR ŞEKİLDE ÇALIŞMIYOR PERM BYPASSLI SPOOFER ONERISI OLAN YARDIMCI OLURSA SEVINIRIM
anakart markan ne

TPM BYPASS İÇİN ANAKART ONEMLİ DEĞİLDİR SADECE AMD-İNTEL OLMASI ONEMLİ FAKAT ANAKARTIM Gigabyte b650M S2H DDR5
spoof için sormuştum pesp + perm atmalısın bence

önce pesp atarsın sonra divineden perm al onu at

spoof için sormuştum pesp + perm atmalısın bence

önce pesp atarsın sonra divineden perm al onu at
dostum sorunlarınmı var bak zaten konuda yazmısım cryptoauth var diye divine dediğin reseller hani

İÇERİSİNDE TPM BYPASS OLAN VGC BYPASS OLMAYAN SPOOFER ARIYORUM SATIN ALDIĞIM SPOOFERLAR PESP,GHOSTY,CRYPTAUTH.ICHAMS(ispoof),HEPSİNDE AKTİF OLARAK LİFETİME KEYİM BULUNUYOR FAKAT HİÇBİRİ DUZGUN BİR ŞEKİLDE ÇALIŞMIYOR PERM BYPASSLI SPOOFER ONERISI OLAN YARDIMCI OLURSA SEVINIRIM (ANAKARTIM Gigabyte b650M S2H DDR5)

Sunucumuzda İstenen kriterde spooferımız var
Gelip Ticket açabilirsiniz.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt