Çözüldü Valorant Ssd Banı Nasıl Kaldırılır ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

siplasplas

Diamond Üye
Beyler Ben Woofer Kullanıyorum Wooferı Yaptıktan Sonra Delaylı Ban Yiyorum Sanırım Ssd Banı Yemişim Biosdan Raid Atınca Düzeliyo Çünkü Ssd Banını Raid Atmadan Başka Naıl Kaldırabilirim Bilen Varsa Yardım Edebilirmi ?

volume id değişerek veya yeni disk açıp valorantı oraya kurarak
kanka yeni disk aç diyon da yeni disk açıncada ban yiyorum sadece raid yapınca hdd ile ssd mi birleştirince serial degişiyo ama onu yapıncada pc 1250 gb den 500 düşüyo ondan yapmak istemiyorum bide hız kaybı oluyo başka kaldırma yolu yokmu bu banı

Yeni Bir HDD veya SSD Almak Bu Ekonomi Şartlarında Zor Ama Kesin Çözüm Öneririm :)

a_e6035365ee2d81d91e024fbcb25b59ad.gif

kanka yeni disk aç diyon da yeni disk açıncada ban yiyorum sadece raid yapınca hdd ile ssd mi birleştirince serial degişiyo ama onu yapıncada pc 1250 gb den 500 düşüyo ondan yapmak istemiyorum bide hız kaybı oluyo başka kaldırma yolu yokmu bu banı
Sanırım ssd’deki dizelere ban atıyor vol id ile değiştiğinde kalkmaz ssdeki dizeleri değişeceksin yada yeni ssd alacaksın

knk o zaman volume id denemen lazım ben disk açınca kalkmıştı yani bilemiyorum

EFI bootkit
efi spoofer kullanarak delaydan kurtulabilirsin.
(uc 'de bazı başlıklar var ufak bir araştırma sonucu halledersin bence . Ekstra olarak method olarak geçtiği için exe'ye dökmemişler biraz uğraştırabilir)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt