Valorant spooferlar hakkinda genel bir soru

haktan96

Silver Üye
Daha once spooferlar ile banımı kaldırmıştım ama son spoofumda her şeyi dogru yapmama rağmen instaban yedim. Bunun sebebi olarak D diskine hiç valorant yüklemediğim için D diskine format atmamam olduğunu düşünüyorum. Doğruluğunu 2.5 saate anlayacağız( internet hızım yüzünden 2.5 saat) ama size de sorayım dedim. Siz bu forumda beleş verilen spooferlar için format atarken her diske mi atıyorsunuz yoksa sadece c'ye mi atıyorsunuz? (C ve d hepsi birer farklı disk, tek diskin ikiye bölünmüş hâli değil yani) bir de bu sefer windowsun son sürümünden 1903 e düşürdüm acaba bundan dolayı da yemiş olabilir miyim? (Firewall vs her şey kapalıydı.) Spooferlar ile windows sürümlerinin bir alakası var mı? Olsa bile çok yaşlanmış bir sürüme düşürmemiştim umarım d ye format atmadığım için yemişimdir şu an acaba valorant artık başka bir şeye mi ban atıyor diye çok korkuyorum :D

Kesin sonuç için format atarken tüm disklerini temizlemek gerekiyor

dostum bütün disklerine fornmat atmalısın dene ve gör anladığım kadarıyla sen sadece d diskine atmışsın ve olmamış bütün disklerinde sıfırla o esnada format atarsın

Daha once spooferlar ile banımı kaldırmıştım ama son spoofumda her şeyi dogru yapmama rağmen instaban yedim. Bunun sebebi olarak D diskine hiç valorant yüklemediğim için D diskine format atmamam olduğunu düşünüyorum. Doğruluğunu 2.5 saate anlayacağız( internet hızım yüzünden 2.5 saat) ama size de sorayım dedim. Siz bu forumda beleş verilen spooferlar için format atarken her diske mi atıyorsunuz yoksa sadece c'ye mi atıyorsunuz? (C ve d hepsi birer farklı disk, tek diskin ikiye bölünmüş hâli değil yani) bir de bu sefer windowsun son sürümünden 1903 e düşürdüm acaba bundan dolayı da yemiş olabilir miyim? (Firewall vs her şey kapalıydı.) Spooferlar ile windows sürümlerinin bir alakası var mı? Olsa bile çok yaşlanmış bir sürüme düşürmemiştim umarım d ye format atmadığım için yemişimdir şu an acaba valorant artık başka bir şeye mi ban atıyor diye çok korkuyorum :D
Her diski sıfırlaman gerekiyor ve id lerini değiştir bunun için harddisk serial changer kullanabilirsin.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
ben sadece c diskini formatlıyordum formatlarken d diskini çıkarıyordum poligona geçtim oyunu bitirdim d diskini takip oyuna girdiğimde tekrar hwid ban yediğimi gördüm iki diskide formatlamak lazım galiba emin değilim

2 diski formatlamayınca ban yiyiorsun denendi onaylandı :D

Benim d diskim hdd onu sıfırlamıyorum ve ban yemedim istiyene ss de atablrm içi baya dolu

benim bir tane ssd var onu ikiye ayırıyorum D oluşturuyorum valorant D'de C ye format attım amidewin filan yaptım şu an 1 maç attım sorun yok bakalım :D spoof dosyalarını filan usb ye attım amd driveri de oraya attım 10dk da bitiyo işlemler 20dk da spoof mis gibi

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt