Çözüldü Valorant Spoofer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CokerGaming9

Banned
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Merhaba Valorantta Val5 Alıyorum 2-3 Tane Spoof Denedim Olmadı Acaba Raid Yapsam Düzelirmi Ve Nasıl Yapılcagını Bilmiyorum ASUS Dc Den Yardımcı Olurmusunuz. Konuyu Yanlış Açtıysam Kusura Bakmayın.

çözersen banada haber ver dostum bana 2 farklı kişi yardım etti beniimde pc asus ilk arkadaşın yaptığında direk ban yedim 2. arkadaş 2 sefer yaptı 1.sinde 3. raunda ban yedim 2.sinde 7. raund da filan kalıcı bir çözüm bulamadım malesef

birşey sorucam, ben hdd ile ssd var, ssd den ban yedim, daha sonra yeni bir hdd aldım, taktım. 2 side takılıydı, valorant hdd deydi. ama ban yedim, sorun nedir?
spoofer + bios update + amidewin + mac değiştirdim.

raid yapman gerekiyor. Bir de bu adımları raid yaparak dene :)

sana tavsiyem günlük spoofer al ucuza ve kaliteli bulursan iyi olur spoofer at ondan sonra bilgisayarın disklerini c ve d olmak üzere herşeyi sil ama silmeden önce flaş bellege eski windows sürümünü indir mesela windows 10 1709 indir sonra flaş bellek bir kenarda dursun herşeyi sildikten sonra herşey silinmeyecek tabi ama silinen olacak baya bilgisayarı yeniden başlat bios ekranına gir ordan flaşh bellegi tak bilgisayara flaş bellegi format kısmına getir ve ayarları kaydet ve cık sonra kurulum yap kurulum bittikten sonra driverlerı indir 2-3 gün güncelleme yapma sonra güncelleme yap oyunu indir keyifli bir şekilde oyna

birşey sorucam, ben hdd ile ssd var, ssd den ban yedim, daha sonra yeni bir hdd aldım, taktım. 2 side takılıydı, valorant hdd deydi. ama ban yedim, sorun nedir?
spoofer + bios update + amidewin + mac değiştirdim.
Kankam her türlü ban yersin ve kalıcı olarak banın kalır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt