VALORANT SPOOFER

baranxu

Silver Üye
No Windows Reinstall (Formatsız) + No Bios Up/Down valo spoofer arıyorum fiyat önemli değil bilinen satıcıları yazar mısınız ?
Monster Laptop kullanıyorum,amacım sürekli spoof atıp tekrar hileyle oynayıp ban yemek yani temp spoofer tarzı birşey arıyorum

Son düzenleme:
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
No Windows Reinstall (Formatsız) + No Bios Up/Down valo spoofer arıyorum fiyat önemli değil bilinen satıcıları yazar mısınız ?
Bios up olmadan banı kaldırman imkansız.Kaldırabilsende max delaylıya döner.Anakartın ne ?

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Monster laptop kullanıyorum
İnsyde biossa kalkmıyor sanırım hiç bir şekilde.Woofer belki kaldırıyordur 30 dolar 3 günde bir spoof atma izni veriyor normal sürümünde bi bakın

İnsyde biossa kalkmıyor sanırım hiç bir şekilde.Woofer belki kaldırıyordur 30 dolar 3 günde bir spoof atma izni veriyor normal sürümünde bi bakın
Onu gördüm ama fake site gibi geldi,eğer çalışıyor ise 100 dolarlık versiyonunuda alırım para sıkıntı değil

Ban yedikten sonra bios up / down yaparak delay ban yiyebilirsiniz.

Onu gördüm ama fake site gibi geldi,eğer çalışıyor ise 100 dolarlık versiyonunuda alırım para sıkıntı değil
Fake değil bizzat kendim kullanıyorum sorun çıkartmadı.Her başladığında serialleri değiştiriyor.Ancak desteğine yazın İnsyde bios da kaldırır mı diye.Kaldırırsa size ne aşamaları uygulayacağınızı söyleyecekler İnsyde bioslarda farklı bir şekilde kalkıyor.
Ban yedikten sonra bios up / down yaparak delay ban yiyebilirsiniz.
Gigabyte de;
Raid0+Bios up+mac değişince ban kökten kalkıyor mu ?

Fake değil bizzat kendim kullanıyorum sorun çıkartmadı.Her başladığında serialleri değiştiriyor.Ancak desteğine yazın İnsyde bios da kaldırır mı diye.Kaldırırsa size ne aşamaları uygulayacağınızı söyleyecekler İnsyde bioslarda farklı bir şekilde kalkıyor.

Gigabyte de;
Raid0+Bios up+mac değişince ban kökten kalkıyor mu ?
Amidewin ile serialleride değiştirmen gerekir. Philly Spoofer ve yazdığın işlemler ile evet.

Hocam Bana Ulaşırmısınız Discord Üzerinden Yardımcı Oluyum Size

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt