👑VALORANT SPOOFER👑 🔥Kesin Çözüm🔥 🚨TPM BYPASS🚨En Stabil Spoofer

TutkuService

Gold Üye
İletişim

İLETİŞİM :

Web Sitemiz ;

Discord Adresimiz ;

12f7b8e0921e8fd5aa5fd24da1184dcfd3cc72f8a1c1f38b693a9e98e560edeb.webp

SPOOFER ÖZELLİKLERİ :
  • Msi, Gigabyte, Monster, Asus, inyside sorunsuz bir şekilde banınızı kaldırıyor.​
  • Bios Up Down Gerektiriyor.​
  • Format Gerektiriyor.​
  • Tpm Açık, Secure Boot açık bir şekilde spoofluyoruz.​
  • Yüzde Yüz Kalıcı Çözüm​
  • Warp Falan kullanmıyoruz. Doğrudan tek bir tıklama ile Tpm Modülü üzerinden Bypass yapıyoruz.​
  • Herşeyi sorunsuz uygulayan ve çalışmayan kullanıcılarda %100 İade garantisi mevcuttur.​
  • Bir önceki spooferimiz olan lway spooferinde bizden satın alan Lifetime kullanıcıların tüm keyleri sorunsuz bir şekilde bu spoofere transferi sağlanmıştır. Buna da bir şey olursa başka bir spoof bulur ona transfer yapar Lifetime alan kullanıcılarımıza desteğimizi tekrar ücret almadan sürdürmeye devam ederiz. Bunu yapan tek firmayız. Normalde ürün gg olursa lifetime süreler bitmiş demektir. Ancak sadece Unix Game Services de bir kullanıcı lifetime spoof aldıysa gelecekte satacağımız tüm spooflarda keyi devam eder

Piyasadaki bir çok tpm bypass'ın aksine bizim spooferimizde tpm bypaslandıktan sonra dilediğiniz klasörü açıp kapatabilir tarayıcınızı aktif şekilde kullanabilirsiniz. Bilgisayarınızda herhangi bir performans kaybı yaşanmaz.
  • FİYAT LİSTESİ :
  • 1 Aylık Spoofer = 700 TL​
  • Lifetime = 1475 TL​

ÖDEME YÖNTEMLERİ :
-Web Sitesi Üzerinden Kredi Kartı ile Otomatik Teslimat
- Papara
- İnial
- Shopier
- İban Havale/ Eft

GÖRSELLER :

image.png

image.png

KULLANICI YORUMLARI :

image.png

image.png

image.png

image.png

image.png

Çok daha fazlasını Discord sunucumuzda görebilirsiniz.

Teşekkürler. UnixGameServices

Son düzenleme:
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
# Satış konunuz onaylanmıştır .

Son düzenleme:
Ticket açtığımda harici tpm bypass olmadığını öğrendim sayfada düzelmelerini istedim ama sanırım yapmayacaklar gidicek arkadaşlara bilgilendirme amaclı yazıyorum suanda harici bypass satılmıyor .

Ticket açtığımda harici tpm bypass olmadığını öğrendim sayfada düzelmelerini istedim ama sanırım yapmayacaklar gidicek arkadaşlara bilgilendirme amaclı yazıyorum suanda harici bypass satılmıyor .
Harici bypass mı istiyosun? spooferi alıyosun, spoof kısmını değil tpm bypass kısmını kullanıyorsun. Paşa paşa oyuna giriyosun. Biz de sana sadece tpm kullanmak için alıyor sonuçta diyip indirim yapıyoruz. Ancak sen usta ben sadece tpm bypass gerekiyor ne yapabiliriz bu konuda demek yerine, şu anda spoof + tpm bypass ikisi tek loader içinde diyen adama ticketi kapatabilirsiniz diye cevap verirsen harici bypass sahibi olamıyorsun .

İletişim teknikleri diye bir ders olmalı ve ilkokul 1 den itibaren halkımıza verilmelidir.

Asus
İnyside

Desteği gelmiştir.
Sorunsuz çalışmaktadır.
bizi tercih eden herkese sonsuz teşekkürü borç biliriz.

--------------- Aşağıda discord üzerinden yeni satın alacak ve aktif kullanıcılara yol göstermesi amacıyla yazdığım yazının kopyasını bırakıyorum. --------------------

- Msi
- GigaByte
- Toshiba Laptop (Amerikan Megatrend standart arayüzü)
- Monster Laptop (Amerikan MegaTrend standart arayüzü
- Asrock
- Biostar
- Afox

Marka anakartların tüm versiyon ve modellerinde (Tpm desteği mevcut olan) sorunsuz bir şekilde çalıştığını biliyoruz. Bu kart sahiplerinden spoof aşamaları doğru bir şekilde yaptıktan sonra ban yedim diye ticket açan olmadı. Açanların bypass yapmayı unutup oyuna girdikleri, bios up down aşamasını yapmayı unuttukları, Klavuzu zerrece okumadıkları tespit edildi. Tekrar spoof yapmaları talep edildi. Klavuzu dikkatlice okuduktan sonra onlar arasında da ban yedim diye ticket açan kalmadı. Bugün ise yeni bir **güncelleme** ile aşağıdaki kartlar çalışır hale getirildi.

- Asus (A,B,Z, Bilinen tüm arayüz ve modellerinde) (Tpm desteği olan)
- İnyside (Huawei, Hp, Dell, Poly Marka, Lenovo, İdeapad ve benzeri)

Head Admin ve aynı zamanda testerimiz, Güncel versiyon ile spoofunu atmış olup bilgisayarını açıp bırakmıştır. (**ASUS KULLANICISI**) Bu yazıyı yazdığımda (12:33) 11 saattir aktif bir şekilde ban yemeden yayınının açık olduğunu görmekteyiz. Herhangi bir sorun problem ile karşılaşılmadı.

Diğer aktif olarak eski temp sistemimizle spoof atarak oyuna giriş yapmış ve bir sorun yaşamayan kullanıcılarımız bir sonraki spooflarına kadar oynamaya devam etsinler yeni perm sisteme geçmesinler. Ancak bir sonraki spooflarında yeni loaderi indirip, yeni klavuzu detaylıca takip edip spooflarını atsınlar.

Asus ve inyside olup spoof güncellemesi bekleyen kullanıcılar ise yeni spoof loaderini indirsinler. Klavuzu tekrar okuyarak harfiyen uygulasınlar. Ve banlarının kalktıklarını görecekler.

Ayrıca yeni satın alım yapacak olan kullanıcılar bu yukarıda yazdığım mesajı dikkatlice okusunlar. Firmamızda çok ama çok uygun fiyata spoof ve hile satılmakta olup, Teslimatlarımız kurulum klavuzu şeklindedir. Kurulum klavuzu 12 yaşında bir çocuğa hitap edecek şekilde hazırlanmış olup, bilgisayar kullanımı konusunda hiç bir bilgi ve birikime sahip olmayan isnanların bile rahatlıkla format + bios up işlemini gerçekleştirebileceği şekildedir. Firmamız bu işleyişte çalışmaktadır. Diğer firmalar gibi yüksek fiyata satıp bu hizmetleri de sağlayabiliriz. Ancak çok düşük fiyata sattığımız için format + bios up işlemlerini siz yapmaktasınız. Ve bu işlemleri klavuz ile okuyarak bile yapamayacak derecede sıfır bilgisayar kullanımına sahip olan arkadaşlara satışımız mevcut değildir.

Keyifli oyunlar dileriz.
**UnixGameServices**

Kendisine güvenebilirsiniz 3 defa banımı kaldırmıştır hem kendi firmasında olsun hem de zamanında çalıştığı firmada olsun başarılı ve ilgili bir satıcıdır.

Eski bir dostum ürünleri sağlam fiyat performans tavsiye ederim..

Harici bypass mı istiyosun? spooferi alıyosun, spoof kısmını değil tpm bypass kısmını kullanıyorsun. Paşa paşa oyuna giriyosun. Biz de sana sadece tpm kullanmak için alıyor sonuçta diyip indirim yapıyoruz. Ancak sen usta ben sadece tpm bypass gerekiyor ne yapabiliriz bu konuda demek yerine, şu anda spoof + tpm bypass ikisi tek loader içinde diyen adama ticketi kapatabilirsiniz diye cevap verirsen harici bypass sahibi olamıyorsun .

İletişim teknikleri diye bir ders olmalı ve ilkokul 1 den itibaren halkımıza verilmelidir.
ticketi iyi oku arkadasa sordum sadece tpm alacagım fıyat nedır spoof fiyatlarını soyledı ne anlamı kalıyor sadece tpm almanın spoof fiyatına bana suanda sadece tpm satılmıyor dendi iletişim tekniklerinden önce okuma becerisi dersine katılmanı öneriyorum ayrıca seninde ucube oldugunu dusunmeme yarıyor bu davranısın

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt