Valorant Spoofer bios updatesiz (banımı açana 300₺ değerinde vp alabilirim)

PoineSV

Diamond Üye
Valorant Spoofer bios updatesiz (banımı açana 300₺ değerinde vp alabilirim)
formatlı durumda şuan pc spoofer bekliyor valo bot legit ,gupro, hugopaste, sql spoofer falan denedim kalkmıyor

Bios update olmadan spoofer yapılamaz kankam, formatsız yapılan spooferlarde bile bios update şart. İyi konular

bios update kadar kolay birşey yok ki bu kadar zahmetsiz şey neden istiyorsun anlamadım üstelik yapan kişiye 300 tl vereceğine 400 tl ye woofer alabilirsin

bios update kadar kolay birşey yok ki bu kadar zahmetsiz şey neden istiyorsun anlamadım üstelik yapan kişiye 300 tl vereceğine 400 tl ye woofer alabilirsin
Hani Bazı Pclerde bios update olmuyor ya ve tek akıllı sen değilsin ya ondan ; )

ban açma nasıl oluyoki maşallah admlar hacker gibi

Blast dan bak 350 TL ye bios format gerektirmiyordu

400e woofer mı var? bios update dosyam yok anakartım turbox h 61c yapabilirsen bios update buyur

400e woofer mı var? bios update dosyam yok anakartım turbox h 61c yapabilirsen bios update buyur
Gerçekten İlk Defa Böyle Bir Ekran kartı Duyuyorum Madem 300 Liran Var Ramazan Bayramında Para Toplayıp Sağlam Bir Anakart Alabilirsin.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt