kullandığın spooferda remove spoof özelliği var mı? format atınca serialler eski haline dönüyor mu?Spoofer kullanıyorum 3 ay sonra banım kalkacak banım kalkınca nasıl bir yol izlemeliyim format atsam yeterli olurmu
Muhtemelen Oyuna Girdiğin İçin Ban Tekrar Aktifleşir Yani Oyuna Her Girdiğinde Ban Sıfırlanır Yani 4 AySpoofer kullanıyorum 3 ay sonra banım kalkacak banım kalkınca nasıl bir yol izlemeliyim format atsam yeterli olurmu
?
Yok be kanka one time iştekullandığın spooferda remove spoof özelliği var mı? format atınca serialler eski haline dönüyor mu?
Hayır kardeşim spooferda remove spoof varsa girer oynarsın ayrıca 3 ay değil 4 ay dostMuhtemelen Oyuna Girdiğin İçin Ban Tekrar Aktifleşir Yani Oyuna Her Girdiğinde Ban Sıfırlanır Yani 4 Ay
Yok be kanka one time işte
Spoofda bir sorun yok şu anda banım kalktı oynayabiliyorum ama spoofer patlama ihtimali olursa sonsuz bir döngüye girecek gibiyim.Eğer ki formattan sonra, eski seriallerine tamamıyla dönüyorsa kalkar. Eğer dönmüyorsa kalkmaz. Basit mantık
Teşekkürler öyle yapcaz mecbur.Yeni seriallerle ban yemediğin sürece banının kalktığı tarihte format atıp gir bişey olmaz bende öyle yaptım.