ilkerTR
Gold Üye
Merhabalar, yaklaşık bi 1.5 aydır banlıyım sürekli val 5 yiyodum ve sürekli birşeyler deniyodum en sonunda nasıl kaldırdım bilmiyorum ancak denediğim herşeyi sırasıyla yazacağım.
Ban kaldırmam da en çok yardımcı olan @SenseiCookie Teşekkür ederim bana çok yardımcı oldu
1. Normal bir format attım sonra raid sonra bios down yaptım.
2. Afuwin ile bios.rom oluşturup hxd ile uuid ve serialnumber değiştirdim.
3. valorant'ı yükledim ve val 5 valorant'dan uzaklaştırma aldım
4. Denetim masasından Ağ Bağlantılarına mac adresimi değiştirdim nasıl yapılcağını bilmiyorsanız video izliyerek yapabilirsiniz (Video)
5. IObit Unlocker tpm.syc sildim
6. Revo Uninstaller ile valorant tüm loglarını ve valorant'ı kaldırdım.
7. Amidewin ile serialleri değiştirdim. (Bende işe yaradı sizde yarar mı bilmiyorum anakartım b450m-k II bende çalıştı)
8.
9. harddisk serial number changer ile bir kaç sayı ile oynayıp değiştirip bilgisayarımı yeniden başlattım
10. Son olarak valorant'ı tekrar indirip oynamaya başladım 3. Günüm ve hiç birşey olmadı delay ban yiyordum sürekli.
İşinize yaradıysa ne mutlu bizlere cheatglobal ailesi
Ban kaldırmam da en çok yardımcı olan @SenseiCookie Teşekkür ederim bana çok yardımcı oldu
1. Normal bir format attım sonra raid sonra bios down yaptım.
2. Afuwin ile bios.rom oluşturup hxd ile uuid ve serialnumber değiştirdim.
3. valorant'ı yükledim ve val 5 valorant'dan uzaklaştırma aldım
4. Denetim masasından Ağ Bağlantılarına mac adresimi değiştirdim nasıl yapılcağını bilmiyorsanız video izliyerek yapabilirsiniz (Video)
5. IObit Unlocker tpm.syc sildim
6. Revo Uninstaller ile valorant tüm loglarını ve valorant'ı kaldırdım.
7. Amidewin ile serialleri değiştirdim. (Bende işe yaradı sizde yarar mı bilmiyorum anakartım b450m-k II bende çalıştı)
8.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
ile gene birşeyler değiştirdim9. harddisk serial number changer ile bir kaç sayı ile oynayıp değiştirip bilgisayarımı yeniden başlattım
10. Son olarak valorant'ı tekrar indirip oynamaya başladım 3. Günüm ve hiç birşey olmadı delay ban yiyordum sürekli.
İşinize yaradıysa ne mutlu bizlere cheatglobal ailesi