Çözüldü Valorant Spoofer (ASUS)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ilkerTR

Gold Üye
Merhabalar, yaklaşık bi 1.5 aydır banlıyım sürekli val 5 yiyodum ve sürekli birşeyler deniyodum en sonunda nasıl kaldırdım bilmiyorum ancak denediğim herşeyi sırasıyla yazacağım.
Ban kaldırmam da en çok yardımcı olan @SenseiCookie Teşekkür ederim bana çok yardımcı oldu

1. Normal bir format attım sonra raid sonra bios down yaptım.
2. Afuwin ile bios.rom oluşturup hxd ile uuid ve serialnumber değiştirdim.
3. valorant'ı yükledim ve val 5 valorant'dan uzaklaştırma aldım
4. Denetim masasından Ağ Bağlantılarına mac adresimi değiştirdim nasıl yapılcağını bilmiyorsanız video izliyerek yapabilirsiniz (Video)
5. IObit Unlocker tpm.syc sildim
6. Revo Uninstaller ile valorant tüm loglarını ve valorant'ı kaldırdım.
7. Amidewin ile serialleri değiştirdim. (Bende işe yaradı sizde yarar mı bilmiyorum anakartım b450m-k II bende çalıştı)
8. ile gene birşeyler değiştirdim
9. harddisk serial number changer ile bir kaç sayı ile oynayıp değiştirip bilgisayarımı yeniden başlattım
10. Son olarak valorant'ı tekrar indirip oynamaya başladım 3. Günüm ve hiç birşey olmadı delay ban yiyordum sürekli.

İşinize yaradıysa ne mutlu bizlere cheatglobal ailesi

Bu kadar uğraşmak yerine gidin kaliteli bir spoofer satın alın. Gerçekten zamanınıza yazık, ve bir şeyleri yanlış yaparsanız bilgisayarınızın hasar görme ihtimali var.

Bu kadar uğraşmak yerine gidin kaliteli bir spoofer satın alın. Gerçekten zamanınıza yazık, ve bir şeyleri yanlış yaparsanız bilgisayarınızın hasar görme ihtimali var.
Bilip bilmeden yorum yapmayınız, parası olan var olmayan var olmayanlar için nasıl kaldırdığımı paylaştım ve deneyimim olarak söylüyorum neredeyse 20 25 kere format attım ücretli spooferlar'da çoğu ücretli spoof düzgün çalışmıyor. Benim yaptığım yöntemlerle de her hangi bir zarar gelmez.

bi boş yapma kankam adam parası olmayanlar için paylaşmış ve pcye zarar vericek kadar ciddi birşey yapılmıyo?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt