Valorant spoofer arıyorum!!

Warwik

Gold Üye
Arkadaslar valorant için ücretli ama uçuk olmayacak ve formatsız tek seferlik spoofer arıyorum ben ban yediğimde 13 şubat da açılacaktı banım fakat her desteğe yazdıgımda farklı farklı zamanlar gösterdiler
ban yediğimden beri 4 5 aydır oynamıyorum ama bu sefer nisanda açıkacak dendi kafayı yemeden artık bir spoofer yapmam gerekiyor hile kullanmıyorum oyun banınıda başka uygulamalardan yedim sanırım onuda bilmiyorum zaten raid yapmak istemiyorum varmı yardımcı olacak birisi acaba extra ne yaptıysam olmadı raid haric (ANAKARTI MODELİM B450M-A PRO MAX (MS-7C52)

Son düzenleme:
Arkadaslar valorant için ücretli ama uçuk olmayacak ve formatsız tek seferlik spoofer arıyorum ben ban yediğimde 13 şubat da açılacaktı banım fakat her desteğe yazdıgımda farklı farklı zamanlar gösterdiler
ban yediğimden beri 4 5 aydır oynamıyorum ama bu sefer nisanda açıkacak dendi kafayı yemeden artık bir spoofer yapmam gerekiyor hile kullanmıyorum oyun banınıda başka uygulamalardan yedim sanırım onuda bilmiyorum zaten raid yapmak istemiyorum varmı yardımcı olacak birisi acaba extra ne yaptıysam olmadı raid haric (ANAKARTI MODELİM B450M-A PRO MAX (MS-7C52)
kardeşim format ve raid neden istemiyorsun eğer ki bunları yapmayı kabul edersen açayım banını at dc

kardeşim format ve raid neden istemiyorsun eğer ki bunları yapmayı kabul edersen açayım banını at dc
Bildiğim kadarıyla Gigabyte için daha kolay bir yöntem var, bizzat anakartım gigabyte. eğer bilgin varsa spoof konusunda yardımcı olursan sevinirim.
Discord: rectw.#0001

Yanlış hatırlamıyorsam ana kart modelin RAID destekliyor Spoofer satın almak yerine RAID işlemi gerçekleştirebilirsin çok basit bir işlem.

kral aslında kullanmamamın sebebi bende 2 disk var 1 tanesi m2 ssd 500 gb lık ve 2 tb lik HDD diskim var hard diskimin neredeyse tamamı dolu 400 gb bosu var sdd dede sistem kurulu ordada cok dosyam var hadi ssd yi sıfırlarım sorun deil dosyaları hdd ye yedeklerim ama raid 2 diskede atmak gerekmiyormu mecburen ben sadece valo oynamak için hdd söküp takmam gerekicek sanırım + raidi kapatmam gerekicek 2 sinden birini kullanamıcam bildiğim kadarı bu yüzden raid yapmak istemiyodum tek derdim 1 seferlik spoofer ve su lanet şeyden kurtulmak 4 ay bekledim durduk yere uzatmıslar ban süresini dalga gecer gibide yanıt yazıyolar adam gibi ilgilenen yok hilede kullanmıyordum chet engine vardı ordanmı yedik onuda bilmiyom
Yanlış hatırlamıyorsam ana kart modelin RAID destekliyor Spoofer satın almak yerine RAID işlemi gerçekleştirebilirsin çok basit bir işlem.
EVET RAİD DESTEKLİYOR AMA NEDENİNİ ARKADASIN YANITINA YAZDIM
woofer kullan kanka en temizi
knk sitesi neydi onun

Son düzenleme:

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt