masko01
Uzman Üye
Öncelikle bu method konu forumda paylaşım yapan @zRodsh @cedicelali'nin paylaştığı programlar ile yapılmıştır. MSİ x370 gaming pro carbon anakart ile başarılı şekilde ban kaldırılmıştır
Kendilerine paylaşımları için teşşekürler.
Paylaştıkları dosyaları tek bir rara koydum methodun nasıl yapılacağını anlatıcam
BU METHOD SADECE WİNDOWS 10 1809 SÜRÜMÜNDE ÇALIŞMIŞTIR VE BAN KALKMIŞTIR WİNDOWS 11'DE KESİNLİKLE ÇALIŞMAZ!
Linkler;
Sonra spoofer programlarını indirin
Yapmanız gerekenler;Kendilerine paylaşımları için teşşekürler.
Paylaştıkları dosyaları tek bir rara koydum methodun nasıl yapılacağını anlatıcam
BU METHOD SADECE WİNDOWS 10 1809 SÜRÜMÜNDE ÇALIŞMIŞTIR VE BAN KALKMIŞTIR WİNDOWS 11'DE KESİNLİKLE ÇALIŞMAZ!
Linkler;
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
siteye girip windows 10 1809 iso indirin şu şekilde olacak;
Sonra spoofer programlarını indirin
1-BİOS UPDATE YAPIN BU KESSİNLİKLE LAZIM YAPMAZSANIZ OLMAZ
2-sonrasında rardaki bütün spooferları başarılı şekilde yapın 1BUTTON BETA SPOOFERİ EN SON YAPIN. (Şifre 4u4play)
3-SPOOFER YAPTIKTAN SONRA İNDİRDİĞİNİZ İSO İLE FLASH DİSKE YAZIN VE WİNDOWS KURULUMUNU YAPIN!
4-WİNDOWS KURULUMU YAPTIKTAN SONRA TEKRAR RARI İNDİRİN VE RARIN İÇİNDEKİ SPOOFER YAZAN İLK KLASÖRDEKİ SPOOFERI YAPIP SİSTEMİ YENİDEN BAŞLATIN
5-YENİ VALORANT HESAPI AÇIN ÖLÜM KALIM MAÇI GİRİN OYNAYIN 1 HAFTA İÇERİSİNDE BAN YEMEZSENİZ YÜKSEK İHTİMALLE KALKAR.
HİÇ BİR SORUMLULUK KABUL ETMİYORUM
Son düzenleme: