VALORANT Software Color Aimbot

USRSoftware

Banned
İletişim
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.

USR​

Aimbot

・Aimbot On/Off (Anytime)
・Recoil Control System (RCS)
・Aim Lock
・Select Hitmark (Head, Chest, Pelvis)
・Aim HotKey
・Speed
・Offset X
・Offset Y
・Config Save/Load
・Customizable Color (Yellow, Red, Purple)
・TriggerBot
・FOV X & Y

Prices

・Day 6€
・Week 16€
・Month 30€
・Lifetime 80€

Payment Methods

・Papara
・ininal(Komisyon)
・IBAN

productCard.png

image.png

image.png

Son düzenleme:
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
ONAYLANMIŞTIR

Son düzenleme:
En azından diğer satıcılar gibi sitede olan birinden direkt çalmamış hacı :D
Evet, site tasarımının kötü olduğunu bende biliyorum site kullanılmıyor sadece onay için açıldı ancak bir kaç gün veya haftaya güncellenecek.

Hayırlı satışlar dostum

Evet, site tasarımının kötü olduğunu bende biliyorum site kullanılmıyor sadece onay için açıldı ancak bir kaç gün veya haftaya güncellenecek.
kardeşim yanlış anlama ama sen bunu olacak bitecek gibi belli bir süre verip konuşursan benim senden yüksek bir beklentim olur (senden beklemiyorum işine duyduğun saygısızlıktan dolayı)
sen burda işini aceleye getirip onaylansın diye ayak üstü birşeyler yaparsan işine verdiğin saygısızlığı belirtirsin aynı performansı hilenden beklerim.
kısaca işini hızlıca yapıp oldu bittiye getirmemeni öneririm ister uygula ister uygulama :imcrytired:

kardeşim yanlış anlama ama sen bunu olacak bitecek gibi belli bir süre verip konuşursan benim senden yüksek bir beklentim olur (senden beklemiyorum işine duyduğun saygısızlıktan dolayı)
sen burda işini aceleye getirip onaylansın diye ayak üstü birşeyler yaparsan işine verdiğin saygısızlığı belirtirsin aynı performansı hilenden beklerim.
kısaca işini hızlıca yapıp oldu bittiye getirmemeni öneririm ister uygula ister uygulama :imcrytired:
Site işlerine hakim değilim basit bir şey yaptım ve geçtim dediğim gibi güncellenecek

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt