VALORANT skinchanger (arıyorum)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sdadad31da2fa2

Bronz Üye
valorantda skinchanger kullandım çok da iyidi fakat sonra ban yedim maçda skin değiştirdiğim için
şimdi başka birtane arıyorum lütfen kullanan fln atsın lütfren çok sevinirim

valorantda skinchanger kullandım çok da iyidi fakat sonra ban yedim maçda skin değiştirdiğim için
şimdi başka birtane arıyorum lütfen kullanan fln atsın lütfren çok sevinirim
Ben skinchanger olduğunu bilmiyordum hangisini kullanıyordun kanka, umarım aradığını bulursun iyi forumlar

Ben skinchanger olduğunu bilmiyordum hangisini kullanıyordun kanka, umarım aradığını bulursun iyi forumlar
knk ezskin miydi neydi öyle bişeydi hatırlamıyorum ama çok iyi di kendi skinini tasarlıyabiliyodun skini istediğin yapabiliyodun (kendi skinini tasarladığını oyundakilerde görebiliyomuş ondan ban yedim zaten :D)

knk ezskin miydi neydi öyle bişeydi hatırlamıyorum ama çok iyi di kendi skinini tasarlıyabiliyodun skini istediğin yapabiliyodun (kendi skinini tasarladığını oyundakilerde görebiliyomuş ondan ban yedim zaten :D)
Öyle bir şey olduğunu pek sanmıyorum ama yine de güzelmiş kanka anlattığına göre

Valorantta skinchanger diye bir şey asla olamaz mesela normal vandalla ejder vandalın sesi sekmesi vs aynı olmadığı için imkansız mesela cs goda skin silaha özellik katmıyordu ondan vardı ama valorantta olmaz bu arada kendi skinini tasarladığın ve diğer oyuncularında bunu görebildiği bir şey yok harbi gülünç bi durumdasın gözümde :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt