Valorant SHETANI hilesi YALANLARI

muhammetmontage

Bronz Üye
SHETANI yı aldım 1 günlük denemek için alırken moderatör falan yoktu 1 saat onu bekledim aldım herneyse işte sonuç 2 saatte ban yedim bunların yalanlarına inanmayın customer bölümünün hepside kendi hesapları ve arkadaşları

SHETANI yı aldım 1 günlük denemek için alırken moderatör falan yoktu 1 saat onu bekledim aldım herneyse işte sonuç 2 saatte ban yedim bunların yalanlarına inanmayın customer bölümünün hepside kendi hesapları ve arkadaşları
ss lerle kanıtlarla birlikte şikayet konusu aç adminler değerlendirir bu şekilde olmaz

konuyu kullanıcı şikayet alanına açsaydın keşke dostum

Selamlar dostum kim olduğun hakkında hiçbir fikrim yok sslerin ile kanıtlar mısın :)

Discord adını söylersen eklemek istiyorum sesli konuşalım buyur

dostum boş yapmayı bırakıp discordumu ekler misin konuşalım kimmişsin dekontunu gönder eğer ücretini gönderdiysen ?

hocam kanıt olmadan konuşmanız doğru olmaz karalama amaçlıda olabilir btg nin ürününden şikayet edeni göremedim haksız mıyım @SHETANI
Dostum dün insanların gözü önünde çalışmadığında ücret iadelerini yaptıklarımı gördüler 200 TL için böyle bir şey tabii ki yapmam arkadaşı çağırıyorum gelmiyor dekont ssini atarsa daha kolay yardımcı olacağız

Ve dün tüm gün discord sunucumdaydım kendi çapında karalamaya çalışıyor ufak arkadaş yetkililerin ilgilenmesini talep ediyorum.

Sunucudan attıysam eğer ücreti gönderdiğin dekontun duruyordur onu göster bana

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt