VALORANT ses değiştirmek ban sebebi mi?

sizce ban sebeb mi?
simdiye kadar ses degistigi icin ban yien hic kimseyi gormedim . hatta sovenler ceza yese bile oyuna devam ediolar surekli hic bisi olmio , trolleyenler de ayni sekilde .
biraz resmi olarak arastirdim , yasakmis anti cheat ivir ziviri varmis , su sekilde kurallari ;
  • Riot Games’in Hizmet Şartları (ToS) ve Topluluk Kuralları:
    • Oyun dışı yazılımlar kullanımı ve oyun deneyimini manipüle eden yazılımlar yasaktır.
    • Hileli veya yanıltıcı yazılımlar kullanmak, hesabın kalıcı olarak yasaklanmasına yol açabilir.
  • Riot Games'in Anti-Cheat Sistemi (Vanguard):
    • Oyunun Vanguard anti-cheat sistemi, özellikle üçüncü taraf yazılımlarını tespit etmek için geliştirilmiştir ve oyuncunun oyun deneyimine müdahale eden yazılımlar kullanımını engeller.
bu sekilde ses degisirsen banlanirsan gibisinden bir kural yok ama arastirmalar yasak oldugunu belirtmekte esebep olarak ise manipulasyon vs deniyor . ben olsam bilet acar sorardim d. am simdiye kadar hic kimsenin ses degistigi icin ban yedigini gormedim.

arkadaş soundpad'ten bahsediyor sanırım hesabın kalıcı olarak banlanmaz ama sesli sohbetin kısıtlanabilir. (kendim yaşadım)

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt