Çözüldü Valorant secure boot hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

258saltak

Silver Üye
Merhaba arkadaşlar. son 5 günden önce valorantta herhangi bi problem yaşamazken hile alıp hesap kasıp satışa karar verdim. bilgisayarımda hicbi problem yoktu bu zamana kadar(yıllardır oynayan biriyim aynı bilgisayarla). ama hileden sonra bilgisayar da valoranta girerken secure boot hatası almaya basladım işin garibi biostan update/updown yapmama rağmen çoğu çözüm yolunu denememe rağmen kurtulamadım bu illetten. bu arada sistemim W11 değil W10 kullanıcısıyım. Yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa bekliyorum.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
secure bootu aktif et

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
vay cok zekice bunu düşünememiştim açıkcası

açtıgım hesapta düzelip daha sonrasında yine aynı hatayla karşılasınca tekrardan hesap mı açayım kökten cözmek icin sordum sorunu
oyunu sil yükle o zaman boş yapmaya gerek yok

video anlatım eklermiisn

google'a "clear secure boot keys" yazarak bulabilirsin

KeyManagement.jpg

oyunu sil yükle o zaman boş yapmaya gerek yok
kardeşim cok mu zekisin sen. Burda bol yapmaya gelen senmişsin gibi. bak konu da ne yazmışım "çoğu çözüm yolunu denememe rağmen". milletin aklıyla oynacağını düşünüp boş yapmaya gelen sensin

google'a "clear secure boot keys" yazarak bulabilirsin

KeyManagement.jpg
yaptım hocam ekstra olarak yeni key de girdim yine düzelmedi. ya anakartta bar sıkıntı ya da baska bi çözüm yolu var illa ki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt