Çözüldü Valorant Secure Boot Bypass

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Zeulty

Gold Üye
Selamlar Excalibur G870 Kullanıyorum Normal Spoof Olmadığı İçin Efi Kullanıyorum Dolayısıyla Secure Boot Kapamam Gerekiyor Bu Seferde Oyuna Giremiyorum Acaba Bilgisi Olan Bana Dm Atabilirmi Tpm Kendim Bypasslıyabiliyorum Tek Sorunum Secure Boot Van Hatası Geliyor Bios Dosyamı Dumplayamıyorum Okuma Koruması Var Ami Bios Windows 10 UEFI GPT yardımlar çok makbule geçer gerekirse reklam yaparım para bulmaya çalışırım

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
warp veya clashverge denedinmi

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Selamlar Excalibur G870 Kullanıyorum Normal Spoof Olmadığı İçin Efi Kullanıyorum Dolayısıyla Secure Boot Kapamam Gerekiyor Bu Seferde Oyuna Giremiyorum Acaba Bilgisi Olan Bana Dm Atabilirmi Tpm Kendim Bypasslıyabiliyorum Tek Sorunum Secure Boot Van Hatası Geliyor Bios Dosyamı Dumplayamıyorum Okuma Koruması Var Ami Bios Windows 10 UEFI GPT yardımlar çok makbule geçer gerekirse reklam yaparım para bulmaya çalışırım
rufus ile yapabilirsin diye biliyorum

Alya pp? hayirdir aga

bi kaç güne çalışmıyor onlar max 1 hafta felan çalışıyor mac bile değiştim sonra çalışmıyor

rufus ile konunun ne alakası var ?

dans eden iskelet pp iyimiş aga
dediğin ağır oldu bak millete dizüstü çorap giydirten kız pp diyorum ben

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt