Çözüldü valorant sb hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dominicsolanke

Goktu
Banned
İletişim
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
cihaz banı yedikten sonra cihazda hiçbir spoof işlemi olmadı sadece format atıldı secure booth enabled adı altına hata alıyorum araştırma yaptım fakat msinfo32de secure boothun desteklenmediği yazıyor çözümü var mıdır

cihaz banı yedikten sonra cihazda hiçbir spoof işlemi olmadı sadece format atıldı secure booth enabled adı altına hata alıyorum araştırma yaptım fakat msinfo32de secure boothun desteklenmediği yazıyor çözümü var mıdır
BIOS'tan secure boot'u aktifleştir büyük ihtimal windowsu legacy mbr kurdun biostan uefi moda alıp secure bootu açınca biosa otomatik atıyorsa windowsu ntfs gpt kur

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
BIOS'tan secure boot'u aktifleştir büyük ihtimal windowsu legacy mbr kurdun biostan uefi moda alıp secure bootu açınca biosa otomatik atıyorsa windowsu ntfs gpt kur
uefi almadan açılmıyor mu bu secure booth

satan birisi veya alabiliceğim bi yer var mı
sattıgım VGC BYPASS SPOOFER kullanabilirsin oyuna girerkenki bütün tpm,hvci,secure ve diğer hataları ortadan kaldırıyor ve tpm açık olmasınada gerek yok imzada discord mevcut

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt