XbeonnHack
Gold Üye
konu açık
dc sunucusuna davet etsene Dc:Awpwashere@lawrens den alabilirsin kendi hileleri yardimci olurlar kafadamlar
discord.gg/extremevaldc sunucusuna davet etsene Dc:Awpwashere
bunlarda resel alıyo ve lisansları yok onermem yani bende alcaktım vazgeçtimdiscord.gg/extremeval
bilmediğim için yorum yapmıyorum arastırılabilirbunlarda resel alıyo ve lisansları yok onermem yani bende alcaktım vazgeçtim
yaşın daha küçük bunu küçümseme gibi görme dost, bu işlere girmek için hem baya bir bütçe lazım hemde yaş lazım malum bu aralar yaşla dalga geçip türeyenler çok var eğer bütçen varsa panel al sat.konu açık
bunu ciddi bir iş olarak yapmayı düşünüyorumyaşın daha küçük bunu küçümseme gibi görme dost, bu işlere girmek için hem baya bir bütçe lazım hemde yaş lazım malum bu aralar yaşla dalga geçip türeyenler çok var eğer bütçen varsa panel al sat.
İtibar edinirsen bütçeye gerek kalmıyor sadece burada konu açman gerekiyorsa bütçe lazım istemiyorsan gerek yokyaşın daha küçük bunu küçümseme gibi görme dost, bu işlere girmek için hem baya bir bütçe lazım hemde yaş lazım malum bu aralar yaşla dalga geçip türeyenler çok var eğer bütçen varsa panel al sat.
bugün güzel bi güncelleme geliyorbunlarda resel alıyo ve lisansları yok onermem yani bende alcaktım vazgeçtim
valla yaştan cok bu iş paraya bakıyor parada değil aslında reklamı iyi yaparsan resellerlıkla bile çok güzel para kazanabilirsin tabi kiminle çalıştığın çok önemli bence benim amacım para kazanmaktan çok türk piyasasına yön vermek bugün gelecek güncellemede bana sallayan herkesi yeni açacağım konuya bekliyor olacağımyaşın daha küçük bunu küçümseme gibi görme dost, bu işlere girmek için hem baya bir bütçe lazım hemde yaş lazım malum bu aralar yaşla dalga geçip türeyenler çok var eğer bütçen varsa panel al sat.