Valorant Ranked Ready Smurf Hesap Satış ilk 10 maçı win yüksek elo.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bygone98

Gold Üye
Selamlar,
Uzun süredir smurf hesap hesaplar ile ilgileniyorum.
Bu nedenle piyasadaki en kaliteli ve yüksek eloya sahip smurf hesapları oluşturmaya ve satmaya karar verdim.
Aldığınız bu hesaplar ile güvenli şekilde smurf hesap kasabilir, arkadaşlarınız ile girebilir, hile açabilir main hesabınız ile duo girerek kendinizi yüksek elolarda yükseltebilirsiniz.
Hesaplarımızın genel özellikleri ;
unknown.png
Mail doğrulaması yapılmamış,​
İlk 10 maçı win 0 lose,​
Hile kullanılmamış,​
Temiz İp adresi ile oluşturulmuş,​
0 report oranına sahip,​
Karakter açılmamış,​
Olabilecek en yüksek eloda.​

Stok : 3 (yeni hesaplara yapılıyor eklenecek.)
Fiyat : 20 TL cheatglobale özel
HIZLI ALIM :
Ödeme yöntemleri : Fast, Papara, Bitcoin, Kredi Kartı.
İletişim : Discord : Enez#0943

------ Müşteri Yorumlarımız.
unknown.png

unknown.png

unknown.png

Son düzenleme:
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
main hesabınız ile duo girerek kendinizi yüksek elolarda yükseltebilirsiniz.

Almak sizin tercihiniz ama resimdeki hesabın mesela yüksek elo olmasının imkanı yok. Artık sistem 20 maç attığımız eski sistem gibi değil hem win hem KDA etkiliyor. ve KDA oranları çok düşük bu hesabın, sürekli immortala hesap kasıp satıyorum sallama derseniz. bu resimdeki hesap max gold elodur mesela

isterseniz yüksek KDA oranına sahip hesaplarda üretebiliriz bizim için bir problem değil. örnek bir resimdir.

isterseniz yüksek KDA oranına sahip hesaplarda üretebiliriz bizim için bir problem değil. örnek bir resimdir.
Hocam işine karışmak gibi olmasın yukarıdaki arkadaşın dediği gibi K/D/A ya göre şekilleniyor bu işler ve hesabın KDA sı düşük Yüksek Elo mu bilemedim Bide Boostlayan ekip aynı ise nasıl K/D/A yı yükseltip hesap satıcaksınız onu anlamadım

Belirtiğim gibi olabilecek en yüksek eloda hesapların olması için elimizden geleni yapıyoruz tabiki aramızda yüksek kda yapanda oluyor az kda yapanda fakat size immo elmas başlama garantisi vermiyoruz zaten smurf kasacağınızda hem ranked ready hesap hemde ilk 10 maçı win olacak şekilde teslimat yapıyoruz.

Belirtiğim gibi olabilecek en yüksek eloda hesapların olması için elimizden geleni yapıyoruz tabiki aramızda yüksek kda yapanda oluyor az kda yapanda fakat size immo elmas başlama garantisi vermiyoruz zaten smurf kasacağınızda hem ranked ready hesap hemde ilk 10 maçı win olacak şekilde teslimat yapıyoruz.
Hocam bakın burda kelimeleri yanlış seçtiğinizi düşünüyorum zira yüksek rank diyorsunuz immo elmas başlama garantisi vermiyoruz diyosunuz o zaman kendinizin yüksek rank kriterini söyleyin ona göre yorum yapsın insanlar

Hocam bakın burda kelimeleri yanlış seçtiğinizi düşünüyorum zira yüksek rank diyorsunuz immo elmas başlama garantisi vermiyoruz diyosunuz o zaman kendinizin yüksek rank kriterini söyleyin ona göre yorum yapsın insanlar
Satın alacak kitle zaten anlıyor eğer ilgilenmiyorsan birşeyler yazmak zorunda değilsiniz.
İlk satış gerçekleşti üzerinden müşteriden rankı belli olunca yorum yapmasını istedim bakarsınız stok günceldir (1 adet)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt