🔥 Valorant Ranked Ready Full Access Accounts 🔥

fantasy

Prime Üye
Hesapların kurulum bölgesi Türkiye'dir. isteğe göre eu
Eposta, şifre ve kullanıcı adı değiştirilebilir haldedir.
Botted hesaplar değildir, handmade olarak kasılmıştır.
Hesaplar inaktif hesaplardır, güncel olarak oynanan hesapları satmıyoruz.
Ranked maçlarına hazırdır ve hiç maç atılmamıştır.

Tekli Fiyat: 50TL
10 ve üstü hesap alımında Fiyat: 45TL
Stok: 1.5K+

yada
discord: kralininkrali ekleyebilirsiniz.

valorant ranked ready hesaplar, valorant ranked ready hesap satın al, valorant ranked açık hesap, valorant mailli hesap satın al, valorant mailli hesap, valorant hesap satın al, valorant random hesap, valorant random hesaplar, random hesap, random hesaplar, valo random, valorant random hesap satın al, valorant hesabı al, buy ranked ready account, valorant ranked ready account, valorant ranked ready, valorant ranked, valorant buy account, valorant buy cheap account, valorant account cheap

Son düzenleme:
kaç tane stoğun var toplu alımda bişiler yaparmısın

Yine de ilk mail hesap kurulurken girilen mail oluyor doğrulanmasa bile o mail devredilebiliyor mu diye sordum
hesaplar ilk mailli bir şekilde de olabilir mailden değiştirilme de olabilir inaktif genelde hesaplar zaten büyük çoğunluğunun ilk mail olduğunu düşünüyorum

kaç tane stoğun var toplu alımda bişiler yaparmısın
50 üstü alımlarda tane başı 40 a gelir stok 5000'in üzerinde istediğiniz kadar alabilirsiniz

Sonuçta Crâck Hesaplar İllaki Geri Çekilecektir Bide Şeyi Sorcam Bu Hesaplara lol olarakda check atıyomusun

Sonuçta Crâck Hesaplar İllaki Geri Çekilecektir Bide Şeyi Sorcam Bu Hesaplara lol olarakda check atıyomusun
inaktif hesaplar, hiçbirinin çekileceğini sanmıyorum. ayrıca itemsatıştakilerden daha güvenilir olduğumuza emin olabilirsiniz. ve yalnızca val check atıyoruz lol değil

inaktif hesaplar, hiçbirinin çekileceğini sanmıyorum. ayrıca itemsatıştakilerden daha güvenilir olduğumuza emin olabilirsiniz. ve yalnızca val check atıyoruz lol değil
lol içinde check atsan güzel olur aslında ama uğraşacağınıda sanmıyorum ya

içinden güzel bişeyler çıkarsa alırdım ama lol için

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt