VALORANT RANDOM HESAP ?

haha3169

Diamond Üye
VALORANT RANDOM HESAP VEREN YERLER VARMI BİLDİGİNZ HİLE İLE OYNUCAM FREE HESAP YOK NE YAPABILRIM VEYA COK UYGUNA SATAN RANK ACIK BİLDİGİNİZ VARMI? rica etsem veya elinde olan varsa cok seviniim 1-2 tane verebilrise

boyle dcler varya mesalka onlar varsa url atsanızda olur

İtemsatışta mağaza olan birini bul tedarik yerinden ucuza aldır ona parasını atarsın

cok pahalıya denk gelıyor bildiginiz url bio alıp hesap veren yerler varya bilen varsa yazabilir oyle sunucualrı herhangi
O tarz sunucuları bılmıyorum ama itemsatısın discorduna gir sağ taraftakı uyelerın biolarına bak hertürlü 2 3 tane bulursun

param yok bide url ile veren yer bilen varmı veya hesap hediye edecek oyle bi kral varmı

itemsatış üzerinde bulunan hiçbir satıcıdan almayınız mümkünse :D

Random hesap alırsan çok uğraşırsın bi ara almayı denemiştim 3 hafta boyunca para iade edilip durdu bir türlü alamıyordum sonra saldım.

Random hesap alırsan çok uğraşırsın bi ara almayı denemiştim 3 hafta boyunca para iade edilip durdu bir türlü alamıyordum sonra saldım.
kanka hileyle oynucam cokta onemlı degil yani hesap olsun yeter veren sunucu arıyorum dc

alorant dc sunucusu var bildigim
- Konu altında yok burdan al şurdan al diyenler cidden low iq adam beleş istiyor siz hala "İtEm SaTıŞdAn Al" komiksiniz.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt