Yani geneli çalıntı oluyor ve aldığın hesaplarda 4-5 kişiyle mücadele ediyorsun hesapta maç atabilmek için. İtemsatış gamesatıs gibi sitelerden bulabilirsin ama hesabın tek bir kişiye satıldığını söyleyen kimseye inanma.merhabalr kolay gelsin arkadaşlar valorant random hesapları nereden bulabilirim ayrıyetten bildiğim kadarıyla oltalama tekniğiyle düşürüyolar hesapları yardımcı olursanız sevinirim
kanka bir discord sunucusu var bildiğim 50-120 skin hesabı 25e satıyolar ve 2 gün garanti sağlıyorlarmerhabalr kolay gelsin arkadaşlar valorant random hesapları nereden bulabilirim ayrıyetten bildiğim kadarıyla oltalama tekniğiyle düşürüyolar hesapları yardımcı olursanız sevinirim
tr random alırsan tr denk gelirkanka genelde türkiye sunucusu olmuyor ve battlepass skinleri oluyor ben gamesatis itempazar ve dc sunucularindan aliyorum ama tr sunucu hiç denk gelmedi haberin olsun.
tr random aldim amerika falan verdi ama zaten ucuzdu diye iade ile uğraşmadım hakkımı helal etmiyorum yazdım saldım zaten itempazardan almiştim birsuru tr hepsi amerika falab veriyor maleseftr random alırsan tr denk gelir
birdahakine discorddan yaz alıcagında yönlendiririmtr random aldim amerika falan verdi ama zaten ucuzdu diye iade ile uğraşmadım hakkımı helal etmiyorum yazdım saldım zaten itempazardan almiştim birsuru tr hepsi amerika falab veriyor malesef