Valorant Random Hesap

aomine

Bronz Üye
merhabalr kolay gelsin arkadaşlar valorant random hesapları nereden bulabilirim ayrıyetten bildiğim kadarıyla oltalama tekniğiyle düşürüyolar hesapları yardımcı olursanız sevinirim

merhabalr kolay gelsin arkadaşlar valorant random hesapları nereden bulabilirim ayrıyetten bildiğim kadarıyla oltalama tekniğiyle düşürüyolar hesapları yardımcı olursanız sevinirim
Yani geneli çalıntı oluyor ve aldığın hesaplarda 4-5 kişiyle mücadele ediyorsun hesapta maç atabilmek için. İtemsatış gamesatıs gibi sitelerden bulabilirsin ama hesabın tek bir kişiye satıldığını söyleyen kimseye inanma.

kanka bir discord sunucusu var bildiğim 50-120 skin hesabı 25e satıyolar ve 2 gün garanti sağlıyorlar

kanka genelde türkiye sunucusu olmuyor ve battlepass skinleri oluyor ben gamesatis itempazar ve dc sunucularindan aliyorum ama tr sunucu hiç denk gelmedi haberin olsun.

tr random aldim amerika falan verdi ama zaten ucuzdu diye iade ile uğraşmadım hakkımı helal etmiyorum yazdım saldım zaten itempazardan almiştim birsuru tr hepsi amerika falab veriyor malesef :(
birdahakine discorddan yaz alıcagında yönlendiririm

Log - combolist bunları satan türkler var onlardan alıp checklemen lazım ( taratmak ) oyle yapıp tek hesap olarak satıyorlar itemde felan
log - combo bunları alacağın zaman 1000 kişinin elinde olmasını ıstemıyorsan yabancılardan alabılırsın türklerin hiç biri %40 priw bile satmaz

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt