Muhammed1881
Uzman Üye
BEYLER BU DVALORANTTA RANDOM HESAP MUHABBETİ WAR ALSAMMI BİLMİYORUM EPOSTALI FALAN ALSAM HANGİ SATICIYI ÖNERİRSİNİZ ?
hepsi çalıntı ve genelde kingdom skinleri falan çıkıyor güzel skin olanların ise sunucusu amreika cin brezilya falanben 30 tl ye almıştım bir hesap üstünü mailliydi sunucusu farklıydı değiştiririm ticket atarak dedim ama kredi kartının son 64 hanesini falan istedi bende hesabı başka birini sattım 50 tl yeBEYLER BU DVALORANTTA RANDOM HESAP MUHABBETİ WAR ALSAMMI BİLMİYORUM EPOSTALI FALAN ALSAM HANGİ SATICIYI ÖNERİRSİNİZ ?
hocam ben yinede güvenli olduğunu düşünmüyorum bazıları çok ucuz bazılarında skin geliştirmesini skin olarak sayıyorlar 15 skin derse mesela bi skin çıkıyor 5 geliştirme hop sana kaldı 9 skin hesapların çalınma banlanma ihtimali yüksek siz siz olun bilmedğiniz ve 10 tl altı olan hesaplardan almayın ya çöp çıkacaktır yada çalınacaktır birde şöyle durm var bazıları alıyor 10 tane hesap 20 30 kişiye satıyor burdan hesapları 20 tl ye aldıysa 5 tl ye satıyor baya kar yapıyor hele bu takas mevzularına falan hiç girmeyin çoğu kişi ilk hesabının bilgilerini vermez takas için sizden ister mailinizi ve şifrenizi verisiniz takas için o bilgileri alır sonra ortadan kaybolur benim arkadaşımın başına geldiO hesapların şifresi değiştiriliyor düzgün bir siteden dolu skinli hesaplar alabilirsin. Normalde ejder vandal 150 tl ederken ejder vandallı bir bronz hesap 80 tl eder max
hocam şimdi site ismi vermeyeyim r3klam olmaması için, bi valorant hesabı almıştık. Arkadaş şifreyi değiştirdi ve şansına değiştirme ekranını kapatmadı. 1 saat sonra oyundan attı şifre yanlış demeye başladı değiştirme ekranından tekrar değiştirip tekrar girdi 5 dakka sonra tekrar attı anladık ki satıcı eleman salmıycak hesabi desteğe yazdık şöyle şöyle iki kez hesabı almaya çalıştı falan. (Sitenin desteği) tamam biz yardımcı olacağız dediler. Satıcıya artık ne dedilerse arkadaş 7-8 aydır o hesapta şuan hiçbir sıkıntısı yok. Herhalde kayıt olurken sözleşmede önemli maddeler vardı hukuki işlem başlatırız falan demişlerdir ve haklılar da. Başka siteler de var hocam ama rezillik dizboyu. 1-2 yıl önce arkadaşım hesap almıştı hesap satış sitesinden. Çocuk şifreyi değiştirdi arkadaşım sitenin desteğine yazdı çocugu banladık dediler .D arkadaşın parası gitmiş banlasan ne olru banlamasan ne olur yani böyle mükemmel platformlar da var rezil platformlar da. Bir platform seçmeden önce kullanıcı yorumlarını inceleyinizhocam ben yinede güvenli olduğunu düşünmüyorum bazıları çok ucuz bazılarında skin geliştirmesini skin olarak sayıyorlar 15 skin derse mesela bi skin çıkıyor 5 geliştirme hop sana kaldı 9 skin hesapların çalınma banlanma ihtimali yüksek siz siz olun bilmedğiniz ve 10 tl altı olan hesaplardan almayın ya çöp çıkacaktır yada çalınacaktır birde şöyle durm var bazıları alıyor 10 tane hesap 20 30 kişiye satıyor burdan hesapları 20 tl ye aldıysa 5 tl ye satıyor baya kar yapıyor hele bu takas mevzularına falan hiç girmeyin çoğu kişi ilk hesabının bilgilerini vermez takas için sizden ister mailinizi ve şifrenizi verisiniz takas için o bilgileri alır sonra ortadan kaybolur benim arkadaşımın başına geldi