Hesap çekilirse olabilir.Valorant hesap satıyorum ufak tefek sorun çıkar mı ilerde
Random kanka satmayı düşünüyorum sitelerdenHesap çekilirse olabilir.
Hiç girmesem mi yani bu piyasaya 15-20 tl için devletlik olmayalım.önceden yapıyodum hesaplar çekilince müşteriler çıldırıyordu bazıları ben o kadar para verdim neden çekiliyor hesaplar diye random hesaplar çekilir zaten diye anlatıyordum anlamıyolardı sonrada kafayı yiyip bırakmıştım bu işleri
Hiç girmesem mi yani bu piyasaya 15-20 tl için devletlik olmayalım.
itemsatişta ben bu işi yaptım bir kac ay hesaplar banlı cıkar veya oyunda biri olursa sahibi girmistir birazdan gir derim veya hesap banlanirsa birsuru combon var zaten 1 tane istediği skinliyi ver gec itemsatista benim 60 başarılı işlemim var az ama 40 değerlendirmesi var ve 40 i da 10/10 insanlara hesap sattıktan sonra değerlendirme atarmısın demezsen düşünemezler ve yanındada 1 tane hesap hediye ederim ben genelde daha memnun kalirlar ve sürekli alisveris yaparlar yani çokda kafa yorucu bir şey değil ama çok para kazanamazsin ben öğrenciyim harclığımı cıkarabiliyorum ama zaten para kazanabiliyorsa bşr yerlerden hiç uğraşmana değmezValorant hesap random hesap satmayı düşünüyorum ufak tefek sorun çıkar mı ilerde