tamam reis saulasin kendi hesabima gircemde ondan dedimHile vesaire kullanmadıysan cihaz banı yemezsin sadece yemiş bir hesaba girmiş olursun eğer verirlerse hesabın banlı çıktığını söyle yeni hesap iste
eyw reisimValorantta Hesap Paylaşımı Yasak Diye Biliyorum Ondan Kaynaklı Ban Yiyen Hesaba Girdiğin İçin Yemiş Olabilirsin Yeni Bir Hesap Açıp Maç Atmayı Denemekte Fayda Var
aynı konuyu her yere paylaşıyorsun boş yorum atmaktan ban yicen attığın tüm yorum vakit boşa gidecek haberin olsunaynı sorunu bende yaşıyorum şuan güncellediler sonra gitti cheatglobal yazacağımız yer gelmiyor eazy mi bir siteye atıyor site bulunamadı hatası veriyor sıkıntı mı oldu acaba fixlendi mi hle
neyaynı sorunu bende yaşıyorum şuan güncellediler sonra gitti cheatglobal yazacağımız yer gelmiyor eazy mi bir siteye atıyor site bulunamadı hatası veriyor sıkıntı mı oldu acaba fixlendi mi hle
<3 umarım yememişsindir dostumtamam reis saulasin kendi hesabima gircemde ondan dedim
eyw reisim
sanmam kendi bilgisiyarında hile açmadıysan sorun yokturArkadaşlar valorant random hesab aldim oyuna girerken valorantdan uzaklaştirildin dedi cihaz bani atmişmidir
Reis Girdim kulanici adini girdi hiç bi sıkıntı yokdu valorant ana müneye gelmeden valorantdan uzaklaştirildin dediVal kaç hatası veriyor ya da Kalıcı Uzaklaştırma mı diyor ekranda ss at