Ücretli spoofer almak yerine ssd'de alabilirdin ?Merhabalar neredeyse 20 ye yakın ücretli spoof denemişimdir 20 25 kere de format atmışımdır toplam anakartım filan herşeyim değişiyor ancak diskimden direk ban yiyorum sanırım yardımcı olabilcek arkadaşlar var mı ?
Aldım zaten kargoya verilmemiş halaÜcretli spoofer almak yerine ssd'de alabilirdin ?
Kernel ile spooflayabilirsiniz fakat 2 3 gün içinde tekrar ban yersiniz.Aldım zaten kargoya verilmemiş hala
Gelesiye kadar bir kaç şeyler denemek istiyorum
link ?yamatosun spooferini dene çalışıyor
Hayır 20 kişiden farklı kişi tabi ki bunlar 20 25 defa format attıp sürekli başka kişilerden spoof attırdım ilk 1. kişiye 450 TL Para verdim a4 diye bi programla herşeyimi değiştirdi ancak gene maç ortasında ban yedim 2. kişi de 600 TL para verdim 7-8 tane program denedi ve gene olmadı larkla tanıştık onlarda spooferi denedi ancak işe yaramadı delay banı ve disk banı yemişim @LarkSharp kendisine de teşekkür ederim tekrar yardımcı olacaklar diskimin gelmesini bekliyoruz gelmeden önce son bi kaç şeyler deniyorum.Raid yapıp spooftan sonra ban mı yedin hocam ?