valorant puanları bedavaya alınabilirmi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sa as 554

Normal Üye
freevalorant site die bir site gördüm orda bedavaya alınabileceğini idda edio böyle birşey varmı yoksa insanlara reklam yaptırıp paramı kazanıyolar

Böyle bir şey yok. Hiçbir şekilde bilgilerinizi vermeyiniz.

freevalorant site die bir site gördüm orda bedavaya alınabileceğini idda edio böyle birşey varmı yoksa insanlara reklam yaptırıp paramı kazanıyolar
dostum adını verebileceğim birçok youtbe kanalı var şimdi reklam olması için vermiyorum hepsi valorant hilesi vp hilesi programı yapıyoruz diyorlar oraya girdiğin şey ise hesabının adı ve kodu bir arkadaşım direk yayınlandığı andan itibaren kullanmıştı ve vp falan gelmemişti videolarında ise hile çabuk fixleniyor oyüzden olmayabilir deyip veletleri kandırıyorlar vede bunların sponsor denilen siteleri var çok daha ucuza vp satıyorlar 1250 vp yi 30 tl ye satan yer görmüştüm muhtemelen de dolandırıclardı bu şekilde herksi tuzağa düşürüyorlarayrıca hesabınıza bu silah skininizi yolluyoruz kısmında ise ya kendi hesabında o skin oluyor video da işlemi yapıp inananları kandırıyorlar bide hwid kontrolü ile abone olup olmadığınızı kontrol ediyoruz diyorlar kısacası hiçbir vp hilesine inanmayınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt