Çok uzun süredir arduino hileleri araştırıyordum. Kasım ayında MoonWare(o zamanlar LoanWare) alacaktım ancak o zaman bir banwave yaşandı ve onlar da etkilenince başka bir şey denemek istedim. Bu süreçte adı geçen markanın colorbotunu kullandım.
Bu yorumlarım kullanmış olduğum colorbotbot içindir bu ürün için değildir. Bu yorumları bu konuya yapmamın sebebi artık yorum yapabileceğim herhangi bir konunun bulunmuyor olmasıdır.
Ürün gayet stabil ve kullanımı eğlenceliydi. wnt ve pixel iyi arkadaşlardı her şeye yardımcı oluyorlardı. İlk kez hile kullanacak olduğum için fresh bir hesap ile oynamaya başladım ancak colorbotu kullanarak 16 maçta HWID ban yedim, ayarlar bana verilen legit ayarlardı. Kendi rankım immo1-immo2 aralığı. Ban yediğim maç geçmişim ektedir.
Bunu göstererek ban yediğimi belirttiğimde manuel olduğu söylendi. Ardından arkadaşlara rica ederek kalan süremi başka bir bilgisayarda devam ettirmek için hileye HWID reset istedim. Ve arkadaşımın bilgisayarına kurulumu yaparak oynamaya devam ettim aynı şekilde 1 gün içinde ban yedim. Hilenin detected olduğu kanısına vardım. Hile kullanırken her zaman bir risk vardır bunu kabul ederek bu işe girişmiştim o yüzden kimseyi suçlamıyorum. Bu yazılımı kullandığım için memnundum tek beni üzen nokta kullanım süremin bu denli kısa olması. Umarım bu yeni üründe benzer durumlar yaşanmaz. Arkadaşa iyi satışlar diliyorum.