Massacresd
Uzman Üye
- İletişim
Merhabalar valorant hilede offset nasıl güncellenir elimde yeni offsetler var fakat bi türlü beceremedim pastacı değilim sadece ben kullanacağım...
Aga öyle değil bende olan offset qword değeri boş ve const hilede olan farklı massacresd discord gel bi bak anlican agambro rastgele guncelleme nereye ne gerekiyosa oraya yaz oluyor daha bunu yapamiyorsan nasi hile yapcan
hangi sourceyi kullanyon broAga öyle değil bende olan offset qword değeri boş ve const hilede olan farklı massacresd discord gel bi bak anlican agam
Websnakeshangi sourceyi kullanyon bro
bro websnakes dt kullansan bile elinle wh kodlarını falan yeniden yazman lazım sıfırdan yazmak bile daha mantıklıWebsnakes
Ayrıca scarlet wb de denedim olmadı
Agam ud driver lar var elimde zaten sen gek bi dc anlatayım olayı yorum kasmak gibi oluyor burda..bro websnakes dt kullansan bile elinle wh kodlarını falan yeniden yazman lazım sıfırdan yazmak bile daha mantıklı
teşekkürler ama anlamadığım şey şu mesela bu offset tekini direk orya yapıştırmayacağız sadece sonlarındaki 0x.... olanları değiştireceğiz değilmi yani 0x3bba680; bunlarıLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
bunlar güncel değilLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir