Valorant NinjaWare Aimbot Unpacked | Silentbot, Flickbot, Triggerbot | TibetUlubey & Cwubs Presents

TibetUlubey

Diamond Üye
c7i5ms9.png
bao8yi8.jpg

-
Status: Undetected
-

Korumalarını yedim

# Açıklama #
n0w1o98.jpg

gi293zl.png

Merhaba arkadaşlar, bugün sizlere NinjaWare'in çok övündüğü ve kırılamaz olduğunu iddia ettiği Arduino botunun açık kaynak kodunu paylaşıyoruz. Dosya tarafımızca korumalardan arındırılmış ve çalışır durumdadır. Tek yapmanız gereken düzenlemeler yapmak. Kendimiz deneme imkanımız olmadığı için henüz denemedik. Dosyanın açık kaynak kodu çıkarılabilir ve tekrar derlenebilir durumdadır. Korumalı versiyona göre daha performanslı çalışır. Malum arkadaş, üstüne 2-3 adet koruma bastığı için program çok yavaştı. Bir hayırsever arkadaş gerekli düzenlemeleri yapıp bizlere özelden ulaştırırsa iyi olur. Biz üstümüze düşeni yaptık, gerisini size bırakıyoruz. İyi forumlar.

# Satış Konusu #
https://cheatglobal.com/konu/ninjaware-valorant-hardware-no-host-shield-low-prices-for-turkey-safe-unique-build.28354/ @TOYSPEEK @R1NGZ3R0

# Desteklenen Pencere / Sürümler #
Windows 10-11 Bütün Sürümler

# Menu Key #
Menu Show/Hide: F9+SHIFT (Basılı Tutun)

# Hile Nasıl Çalıştırılır #

Kurulumunu bilmiyorum. Aşağıya kendilerinin çekmiş olduğu bir kurulum videosu bıraktım. Belli başlı mouselarda aşağıdaki kurulumla çalıştırabilirsiniz.

# Not #
Hileyi kullanabilmek için Arduino Leonardo R3'e ihtiyacınız var.

# Video #

# İndir #

# VT #

Son düzenleme:
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
İŞTE OLDU HÜPLETTİM GİİTTİ 😈

Tospik kendi kodunu bile anlayamıyınca @0x58B nin yaptığı çalışma teşekkürler.

@TibetUlubey 'in paylaştığı unpack dosyanın biraz daha temiz hali, iyi forumlar.
WORKİNG ÇALIŞIYOR. (Lütfen Dc İstemeyin aşağıda detaylı anlattım. Özel bir şekilde kimseye yardımcı olmuyorum. valorant makro paylaştığımda bile en az 30 kişi özelden yardım istedi. her birisine yardım etsem benim hiç işi gücü bırakıp burayla ilgilenmem gerekir. onun haricinde kısa sorularınızı cevaplayabilirim. ama dc ver de bağlan bilgisayarıma yap demeyin. şu basit şeyi yapamıyorsanız bu işleri bırakın er ya da geç ban yersiniz yazık olur mainlerinize emeklerinize. şu aşağıda anlattığım şey o kadar basit ki. bunu yapamayan üzülerek söylüyorum hile hurda işlerini bırakıp kollarını geliştirmeli. yanlış bir cümlem olduysa affola kimseyi kırmak değil derdim ama her yardım isteyene edemiyoruz çalışıyoruz biz de.)

DİKKAT: UNO R3 İLE ÇALIŞIYOR FAKAT AİM SAĞA SOLA KAYIYOR. HİLESİZ OYNASANIZ DAHA İYİ OYNARSINIZ GİBİ BİR DURUM ORTAYA ÇIKIYOR O NEDENLE LEONARDO R3 OLMAK ZORUNDADIR.

DİKKAT. GÜÇLÜ BİR SİSTEME SAHİP OLMAK ZORUNDASINIZ. ÇÜNKÜ PROGRAM ÇALIŞMAYA BAŞLADIĞINDA ALLAH ALLAH MEHTERLER BORAZANLAR FANLAR ÇILDIRIYOR.

DİKKAT. GÜÇLÜ BİR İŞLEMCİYE SAHİP OLMAK ZORUNDASINIZ. 60 DERECE İLE YÜKSEK AYARLARDA 2K OYNATAN İŞLEMCİ 70 80 DERECEYİ GÖRÜYOR.

DİKKAT. ARDUİNO LEONARDO R3'E SAHİP OLMAK ZORUNDASINIZ.

Arduino'su olmadan çalışmıyor diye yorum yapanlar kaç yaşında 8 yaşında falan mı bunlar. okuma da mı bilmiyorlar?

sakin olun az önce kargodan leonardo davincinin muhteşem tablosunu aldım ve geldim.
içine usb koymamışlar. eski rgb kontrol ünitemin usb kablosu tık oturdu. şimdi deniyorum. Çok kısacık beklerseniz detaylı bir şekilde anlatacağım.

DİKKAT ÖNCE ARDUİNO BAĞLAYIP SONRA İŞLEMLERE DEVAM EDİN. 2NCİ ADIMDA ARDUİNO HENÜZ BAĞLAMAYIN DEMİŞİM. ONU UNUTUN. BAĞLAYIN.

ADIM 1 Sistem: Windows 1809 LTSC Enterprise Compact (defender olanını kurmaın. uygulamayı bir süre bekleyip siliyor. defender kapatsanız bile siliyor. def control yapsanız da siliyor. bu nedenle defender olanı değil sadece compact olanı kurun.)
ADIM 2 Leonardoyu usb kablosu ile port 3.0 değil port 2.0 a hazırlayın ama henüz bağlamayın.
ADIM 3 Uygulamaya sağ tuş yönetici olarak çalıştıra basın. (aksi halde arkaplanda sürekli ismini yenilemiyor ve ban yiyorsunuz. hilenin ud olması da zaten sürekli olarak ismini ve templerini değiştirmesi yerinde durmaması)
ADIM 4 uygulama açıldıktan sonra kullancı adı ve şifre isteyecek. burası bazen atlıyor bazen atlamıyor. rasgele bişeyler yazıp sürekli giriş yapmaya çalışın. giriş tuşu yok o yüzden entere basın. biraz uğraşınca girecek. admin admin yazınca her defasında giriyor. ya tesadüf ya da kıran arkadaş ona göre ayarlamış bilemiyorum.
ADIM 5 giriş yaptıktan sonra sistem fanları biraz fazla çalışacak msi afterburn girip auto kısmından silip çiçekli 2 fana getirip yüzde 70 e getirin. korkmayın işlemciniz ya da sisteminiz yanmayacak. amd işlemciler 90 dereceye kadar inteller 85 90 dereceye kadar sıkıntısız performans verir.
ADIM 6 giriş aşamasını geçtikten ve fanlar hızlı dönmeye başlayıp da msi afterburner ayarlarımızı da yapınca ninja dönüyoruz ve please plug arduino yazısı belirince leonardo reisi usb port 2.0 (tekrar ediyorum usb port 2.0) portuna takıyoruz.
taktıktan sonra bi 10 15 saniye bekleyin otomatik geçiş yapmazsa exit tuşuna basın. exit tuşu aslında giriş tuşu ancak çeviri de bir hata yapılmış exit olarak görüyor.
ADIM 7 giriş yaptıktan sonraki konu biraz sıkıntılı sekmeler arasında nedense zor geçiş yapıyor. geçiş yaparken uygulama kapanıyor bir şeyler oluyor. o nedenle sadece aimbot sekmesini kullanacağız.
ADIM 8 aimbot yanındaki kutucunu tiklemeyin. aim bot yanındaki select mouse l4 tuşunu entegreleyin. ya da isterseniz oyunda kullanılmayan bir tuşa da entegre edebilirsiniz. şimdi bir kere tıkladığınızda l4 tuşuna aimbot devrede. tekrar tıklayınca aimbot kapanacak.
ADIM 9 Legit oynamak için yandaki güzel kiljoye kızımızın boynuna hard oynayacağım diyorsanız da kafasına tıklıyoruz.tekrardan aimbot keyi l3 yapıyoruz. (bunu ben de bilmiyorum)
ADIM 10 şimdioyuna giriyoruz ve pencereli tam ekran 1920 1080p ye alıyoruz. fps her zaman kısıtla deyip 90 fps ayarlıoruz. (aşırı ısınma olmaması için)
ADIM 11 Grafik ayarlarını düşük ya da orta getiriyoruz. burası önemli. netliği arttır açıyoruz msa 1x ve altındaki kapalı. olarak yapıyoruz.
ADIM 12 Karşımıza çıkan düşmana ateş edince sağına soluna nereye ateş ederseniz kurşun sizin programda işaretlediğiniz yere gidiyor. şunu da belirteyim tek bir atış yapıp da hs hiç bir zaman almayın. çünkü sabit 160 vuruyor seçilen yerde. her el 160 ile öldürürseniz bunu valorant hızlı bir şekilde fark eder. arada bi 200 300 vurmayı deneyin aimbot kapatıp.

EXTRA ADIM ÖNEMLİ HATIRLATMA. Oyunda düşman vurgu rengini Kırmızı (varsayılan yapın) programda ise hiç dokunmayın.
cracklenen versiyon olduğu için ufak görünen ayrıntıları atlamayın. aksi taktirde aim bot kapanır. tekrardan başlatıp tekrardan oyuna girmeniz gerekir uğraşırsınız.
şu adım zaten gereksiz bununla uğraşmayayım demeyin. yukarıda adımları eksiksiz yerine getirin.

başka da bir şey yok. gözüme çarparsa tekrar eklerim.

iyi oyunlar.

Son düzenleme:
Birileri üzülmüş.

:SDfgESÇDGdafsd her gün attıkları yazılım güncel banlatmıyor 10 yıldır oynuyorum hesapta yorumlarını artık atmazlar herhalde :D

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt