cedicelali
Efsane Üye
Valorant aimbot için yardımcı olacak test edecek birini arıyorum virtualization açabilecek ve teamviewer verebilecek biri discord aio#1474 yazarsa sevinirim
Son düzenleme:
kafana silah dayamıyorneye güvenerek istediğin dosyaları mırın kırın etmeden acicaz?
Bana güvenerek ciğerim ama sen açma boş verneye güvenerek istediğin dosyaları mırın kırın etmeden acicaz?
tamamBana güvenerek ciğerim ama sen açma boş ver
aynen pros dimi bu cons da şey işte mırın kırın etmicenkafana silah dayamıyor
Kardeşim yanlış anlamayın da şu forumda siz yokken ben vardım şu an forumda moderatör olan biriyle daha önce aynı şeyleri test ettik forumda vp vesaire satıyorum ben yediğim kaba sıçmam çok takmayın kafayaaynen pros dimi bu cons da şey işte mırın kırın etmicen
Peki, sen bunu yazmadan biz nerden bileceğiz? Bir de bu hala virüs atmayacağının garantisini vermez. Forumu boşuna kirletiyorsunuz!Kardeşim yanlış anlamayın da şu forumda siz yokken ben vardım şu an forumda moderatör olan biriyle daha önce aynı şeyleri test ettik forumda vp vesaire satıyorum ben yediğim kaba sıçmam çok takmayın kafaya
Kardeşim gözünü seveyim neyin tribindesiniz kafanıza silah dayamıyorum bana yardımcı olan adamı eli boş göndermem kimseyi zorlamıyorum niye kendi kendinizi tribe sokuyorsunuzPeki, sen bunu yazmadan biz nerden bileceğiz? Bir de bu hala virüs atmayacağının garantisini vermez. Forumu boşuna kirletiyorsunuz!
varsa bizede etsin D:Valorant aimbot için yardımcı olacak test edecek birini arıyorum hızlı cevap verebilecek söylediğim programı indirecek attığım dosyayı mırın kırın etmeden açabilecek ve en önemlisi virtualization açabilen birisi discord aio#1474 yazarsa sevinirim