Valorant Mouse Method için Tester

cedicelali

Efsane Üye
Valorant aimbot için yardımcı olacak test edecek birini arıyorum virtualization açabilecek ve teamviewer verebilecek biri discord aio#1474 yazarsa sevinirim

Son düzenleme:
Kardeşim yanlış anlamayın da şu forumda siz yokken ben vardım şu an forumda moderatör olan biriyle daha önce aynı şeyleri test ettik forumda vp vesaire satıyorum ben yediğim kaba sıçmam çok takmayın kafaya
Peki, sen bunu yazmadan biz nerden bileceğiz? Bir de bu hala virüs atmayacağının garantisini vermez. Forumu boşuna kirletiyorsunuz!

Peki, sen bunu yazmadan biz nerden bileceğiz? Bir de bu hala virüs atmayacağının garantisini vermez. Forumu boşuna kirletiyorsunuz!
Kardeşim gözünü seveyim neyin tribindesiniz kafanıza silah dayamıyorum bana yardımcı olan adamı eli boş göndermem kimseyi zorlamıyorum niye kendi kendinizi tribe sokuyorsunuz :D

Valorant aimbot için yardımcı olacak test edecek birini arıyorum hızlı cevap verebilecek söylediğim programı indirecek attığım dosyayı mırın kırın etmeden açabilecek ve en önemlisi virtualization açabilen birisi discord aio#1474 yazarsa sevinirim
varsa bizede etsin D:

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt