Valorant Logitech Makro Hakkında

Uniks

Efsane Üye
Arkadaşlar iyi forumlar hepinize.
Logitech mouse almayı düşünüyorum. sırf bu makrolar için. hızlı satın alma no recoil vesayre. bir çoğu yerde logitech makrolarının oyundan kaldırıldığı oyunda çalışmadığı belirtilmiş. bu bilgiler doğru mu şu anda logitech makroları oyunda çalışmıyor mu?

onca para verip de boşuna almayalım.

valorantı kast ediyorsan evet

Çoğu kişi logi nin makrosunun çalışmadığını söylüyor valo da ama kod yazarken rahatlık olduğu için bir kaç kısayolum var makrolarda, valorant oynarken arada elim kayıp basıyorum gayet de işliyor. Tabi konu hakkında derinlemesine bilgim yok. model g300s

Logitech mouse almayı düşünüyorum. sırf bu makrolar için. hızlı satın alma no recoil vesayre. bir çoğu yerde logitech makrolarının oyundan kaldırıldığı oyunda çalışmadığı belirtilmiş. bu bilgiler doğru mu şu anda logitech makroları oyunda çalışmıyor mu?

valorant da makro için booldy mouse alacaksın

A4 tech x7 veya bloody al kanka bende a4tech x7 var makrosunu 3 yıldır kullanıyorum valoda bi kere ban yemedim sekmeme makrosu kullanıyorum spray atmadan iyi gidiyor mermin

1tapmijiop : MIJIOPISTHEBESTONGOD94949299 banlatmalık hesap

Logi alacağına Razer al Synapse'de de aynı makroları yapabiliyorsun.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt