Open Source Valorant Line-up Helper

yowsp0

Gold Üye
VALORANT LINE-UP HELPER
(Bu kod oyun dosyalarında herhangi bir modifikasyon yapmadığı için yasaklanmayacaksınız)
Günümüzdeki hilelerin çoğunda line-up helpera rastlamak mümkün , geliştiriciler çarpmaları hesaplayamadığı için bu basit yönteme başvuruyorlar)

Kullanım Kılavuzu:
Main.exe'yi başlattıktan sonra sol tarafta üç buton göreceksiniz:
1. Buton: Ekran üzerindeki işaretleri gizler.
2. Buton: Uzun veya orta menzil seçeneklerini belirtir. Örneğin, Viper'ın C yeteneği uzun menzilken Q yeteneği orta menzildir.
3. Buton: Line-up atarken zıplama durumunu belirtir.

screen2.png

screen3.png

screen1.png

Son düzenleme:
VALORANT LINE-UP HELPER
(Bu kod oyun dosyalarında herhangi bir modifikasyon yapmadığı için yasaklanmayacaksınız)
Günümüzdeki hilelerin çoğunda line-up helpera rastlamak mümkün , geliştiriciler çarpmaları hesaplayamadığı için bu basit yönteme başvuruyorlar)

Kullanım Kılavuzu:
Main.exe'yi başlattıktan sonra sol tarafta üç buton göreceksiniz:
1. Buton: Ekran üzerindeki işaretleri gizler.
2. Buton: Uzun veya orta menzil seçeneklerini belirtir. Örneğin, Viper'ın C yeteneği uzun menzilken Q yeteneği orta menzildir.
3. Buton: Line-up atarken zıplama durumunu belirtir.

screen2.png

screen3.png

screen1.png

ban mevzusu kesin mi hocam?

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
vt lınkını yenıden taratıp ekleyın lutfen

mantığı anladım fakat noktası noktasına gitmiyor 5 10 metre sağına soluna gidiyor

mantığı anladım fakat noktası noktasına gitmiyor 5 10 metre sağına soluna gidiyor
Mantık basit haritadan atacağınız yeri işaretliyorsunuz daha sonrasında düz bir şekilde aimi marka getirip yukarıya doğru en son bulunan çizgiye getirip atıyorsunuz

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
ellerine sağlık bunu arıyordum her yerde

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt