Satıyorum 🟢🔥 𝐕𝐚𝐥𝐨𝐫𝐚𝐧𝐭 𝐋𝐢𝐟𝐞𝐭𝐢𝐦𝐞 𝐄𝐱𝐭𝐞𝐫𝐧𝐚𝐥 𝐊𝐞𝐲 𝐓𝐄𝐊 𝐁𝐈̇𝐑 𝐊𝐈̇𝐒̧𝐈̇𝐘𝐄🟢🔥

CaptainGX

Banned
Ticaret Puanı:
 0 / 0
Merhaba, sahip olduğum ve artık kullanmadığım bir external keyim var. Farklı bir hileye geçtiğim için artık buna ihtiyacım yok. Ürün Lifetime, yani ömür boyu kullanım garantilidir. Ürünü satın aldığım sunucudan satış izni aldım ve keyin HWID’sini sıfırlattım.

HWID reset nedir diye soracak olursanız, her key yalnızca tek bir bilgisayarda kullanılabilir. Ancak ben artık kullanmayacağım için keyi sıfırlattım ve şu anda kullanıma hazır durumda. Satın alan kişi anında kullanmaya başlayabilir.

Ayrıca, ileride key ile ilgili herhangi bir sorun yaşanırsa tam destek sağlayacağım. Ürünü satma iznini aldığım için HWID reset attırmak ya da güncel loader talep etmek isterseniz, bana yazmanız yeterli.

💰Fiyat / Price 💰

Orjinal Fiyatı 3700-4000₺

Original Price 110-120$

Satış İçin Belirlenen Fiyat 2600₺

Price Set for Sale 75$

ÖDEME YÖNTEMLERİ / PAYMENT METHODS
PAPARA / İBAN / HAVALE EFT / KRİPTO

İLETİŞİM İÇİN VE SATIŞ İZNİNİ GÖRMEK İÇİN DİSCORD KULLANICI İSMİM:

eternall_

33 mesaj kimi scamlicen ogluş çok ihtiyacin var ise cami önleri bu aralar boş git orada dilen
Herhangi bir kişiyi scamlediğim veyahutta açık açık dolandırıp engellediğime dair kanıtlar ile gelebilirsen geri konuşalım. Major herkes senin yan hesaplarını biliyor dostum çocuklaşma fake hesaplar ile.

1.5kya zor sattım 2.6k ya almazlar

Bu hileyi kullandım safe basit menüsü var ama muhtemelen içinde veba virüsü bile var alan ona göre alsın

33 mesaj kimi scamlicen ogluş çok ihtiyacin var ise cami önleri bu aralar boş git orada dilen
Satış postu için yorum gerekli, hitamlarına dikkat et. Çoluk çocuğa ayıracak vaktim yok dostum.

Bu hileyi kullandım safe basit menüsü var ama muhtemelen içinde veba virüsü bile var alan ona göre alsın
Hile UD bir hile içinde bilgisayarınıza zarar verecek bir hile yok. Aktif olarak geliştirilmeye ve global'de binlerce kullanıcıya sahip bir hile.

1.5kya zor sattım 2.6k ya almazlar
Yani en kötü kullanılmaya devam edilir.

1000 tlye alabilirim

sc4m diye bagrıyor resmen

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt