Merhaba, sahip olduğum ve artık kullanmadığım bir external keyim var. Farklı bir hileye geçtiğim için artık buna ihtiyacım yok. Ürün Lifetime, yani ömür boyu kullanım garantilidir. Ürünü satın aldığım sunucudan satış izni aldım ve keyin HWID’sini sıfırlattım.
HWID reset nedir diye soracak olursanız, her key yalnızca tek bir bilgisayarda kullanılabilir. Ancak ben artık kullanmayacağım için keyi sıfırlattım ve şu anda kullanıma hazır durumda. Satın alan kişi anında kullanmaya başlayabilir.
Ayrıca, ileride key ile ilgili herhangi bir sorun yaşanırsa tam destek sağlayacağım. Ürünü satma iznini aldığım için HWID reset attırmak ya da güncel loader talep etmek isterseniz, bana yazmanız yeterli.
Fiyat / Price
Orjinal Fiyatı 3700-4000₺
Original Price 110-120$
Satış İçin Belirlenen Fiyat 2600₺
Price Set for Sale 75$
ÖDEME YÖNTEMLERİ / PAYMENT METHODS
PAPARA / İBAN / HAVALE EFT / KRİPTO
İLETİŞİM İÇİN VE SATIŞ İZNİNİ GÖRMEK İÇİN DİSCORD KULLANICI İSMİM:
eternall_
HWID reset nedir diye soracak olursanız, her key yalnızca tek bir bilgisayarda kullanılabilir. Ancak ben artık kullanmayacağım için keyi sıfırlattım ve şu anda kullanıma hazır durumda. Satın alan kişi anında kullanmaya başlayabilir.
Ayrıca, ileride key ile ilgili herhangi bir sorun yaşanırsa tam destek sağlayacağım. Ürünü satma iznini aldığım için HWID reset attırmak ya da güncel loader talep etmek isterseniz, bana yazmanız yeterli.
Fiyat / Price
Orjinal Fiyatı 3700-4000₺
Original Price 110-120$
Satış İçin Belirlenen Fiyat 2600₺
Price Set for Sale 75$
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
ÖDEME YÖNTEMLERİ / PAYMENT METHODS
PAPARA / İBAN / HAVALE EFT / KRİPTO
İLETİŞİM İÇİN VE SATIŞ İZNİNİ GÖRMEK İÇİN DİSCORD KULLANICI İSMİM:
eternall_