Valorant legit aim

ilkerTR

Gold Üye
Merhabalar daha yeni leonardo r3 sipariş verdim önerebilceğiniz satıcı varmıdır güvenilir uzun süredir bu işi yapan vs

dc kanalından ticket olusturun chetglobal uyelerine indirim yapıyor
bende arduino alıcam ama hangi hileyi kullanmam gerektiğini bilemiyorum bulamıyorumda çok kararsızım ban yemek istemiyorum, ücretli var ücretsiz var yani baya bi seçenek var ama hangisi ud bilemiyorum

bende arduino alıcam ama hangi hileyi kullanmam gerektiğini bilemiyorum bulamıyorumda çok kararsızım ban yemek istemiyorum, ücretli var ücretsiz var yani baya bi seçenek var ama hangisi ud bilemiyorum
ben color ware kullanıcısıyım uzun zamandır herhangi bir banwave dalgasına yakalanmadı banvave dalgası oldugu zaman color ware hileye güncelleme yapıyor girişi kısıtlıyor dc üzerinden bilgilendiriyor helisinde build özelliği de var bu da yazılımsal olarak daha güvenilir kılıyor yinede siz bir araştırma yapın
ayrıca bir arkadaş hile degerlendirmesi yapmıs bu link den faydalana bilirsiniz
https://cheatglobal.com/konu/piyasadaki-valorant-hileleri-degerlendirmesi-kapsamli.33455/

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt