banwave yakalandı diyorlar ama?@AwayCheats var denediğim istersen moonwarede alabilirsin (moonwareyi denemedim ama awayinki gayet güzel)
color ware bu konuda güvenebileceğiniz satıcıMerhabalar daha yeni leonardo r3 sipariş verdim önerebilceğiniz satıcı varmıdır güvenilir uzun süredir bu işi yapan vs
pahalı hocam baktım şimdi dolar üzerinden sanırımcolor ware bu konuda güvenebileceğiniz satıcı
https://cheatglobal.com/konu/valora...color-ware-aimbot-low-price-for-turkey.30070/
dc kanalından ticket olusturun chetglobal uyelerine indirim yapıyorpahalı hocam baktım şimdi dolar üzerinden sanırım
bende arduino alıcam ama hangi hileyi kullanmam gerektiğini bilemiyorum bulamıyorumda çok kararsızım ban yemek istemiyorum, ücretli var ücretsiz var yani baya bi seçenek var ama hangisi ud bilemiyorumdc kanalından ticket olusturun chetglobal uyelerine indirim yapıyor
ben color ware kullanıcısıyım uzun zamandır herhangi bir banwave dalgasına yakalanmadı banvave dalgası oldugu zaman color ware hileye güncelleme yapıyor girişi kısıtlıyor dc üzerinden bilgilendiriyor helisinde build özelliği de var bu da yazılımsal olarak daha güvenilir kılıyor yinede siz bir araştırma yapınbende arduino alıcam ama hangi hileyi kullanmam gerektiğini bilemiyorum bulamıyorumda çok kararsızım ban yemek istemiyorum, ücretli var ücretsiz var yani baya bi seçenek var ama hangisi ud bilemiyorum
ayrıca bir arkadaş hile degerlendirmesi yapmıs bu link den faydalana bilirsinizbende arduino alıcam ama hangi hileyi kullanmam gerektiğini bilemiyorum bulamıyorumda çok kararsızım ban yemek istemiyorum, ücretli var ücretsiz var yani baya bi seçenek var ama hangisi ud bilemiyorum
neden noldumoonwareden uzak dur yeter