Valoranta delay banım var onun için spoofer arıyorum 4 5 kişi dolandırıp güven kalmadıgı için saglam spoofer kesin ban kaldıran denenmiş bir spoofer arıyorum en kısa zamanda banımı kaldırmam lazım bildigniz varsa yazarsanız sevinirim
discord.gg/orionwareValoranta delay banım var onun için spoofer arıyorum 4 5 kişi dolandırıp güven kalmadıgı için saglam spoofer kesin ban kaldıran denenmiş bir spoofer arıyorum en kısa zamanda banımı kaldırmam lazım bildigniz varsa yazarsanız sevinirim
kanka bullseye kaç aydır piyasada yok kozmosda knave yani tokatçı@BullseyeProject & @Kozmos öneririm en iyi yerler şahsi fikrimce
bullseye 2 aydır bakımda@BullseyeProject & @Kozmos öneririm en iyi yerler şahsi fikrimce
Duyurulara bakarsanız açılmaya yakın zaten güncellemede diye bitti diye birşey yokbullseye 2 aydır bakımda
Kozmos denemedim ama arkadaşım almış iyi dedi bullsda açılcak yakında duyurulara bakarsanızkanka bullseye kaç aydır piyasada yok kozmosda knave yani tokatçı
2 aydır insanlar onu bekliyor dostum 2 aydır 1 ürünü beklemek zorunda değil kimseDuyurulara bakarsanız açılmaya yakın zaten güncellemede diye bitti diye birşey yok
Kozmos denemedim ama arkadaşım almış iyi dedi bullsda açılcak yakında duyurulara bakarsanız
kimse zorla aldırmıyor? istemeyen beklemez şuan piyasadakilerden alır2 aydır insanlar onu bekliyor dostum 2 aydır 1 ürünü beklemek zorunda değil kimse
tamam bullseyekimse zorla aldırmıyor? istemeyen beklemez şuan piyasadakilerden alır