priv kankam paste değil@R7flex source + inj 3000$'a salıyodun bi bak hele
onu iyi dedinpriv kankam paste değil
senin gibi source satın almaya çalışıp dolandırılıcak aptalın tekisin git kod öğren bir şeyler yapmaya çalış gidip millete paster deme arkadaşım benimpriv kankam paste değil
kod satın almak ve kod yazmak arasında çok fark var. ama tabi piyasada d0landırıcı çok miraka güvenilir diyorlardı onuda gördüksenin gibi source satın almaya çalışıp dolandırılıcak aptalın tekisin git kod öğren bir şeyler yapmaya çalış gidip millete paster deme arkadaşım benim
Önerim türklerden almamandır yabancıları tercih etsen daha iyi olur ama dolandırılmamaya dikkat etMerhabalar önceliğim internal olmak üzere paste olmayan sağdan soldan toplanmış olmayan priv olan injectoru driver'ı vs source alacağım daha önce varsa yaptığınız projeleri ss atabilirsiniz PM üzerinden bana ulaşın ve fiyat belirtin
bu forum senden ne istiyo yasenin gibi source satın almaya çalışıp dolandırılıcak aptalın tekisin git kod öğren bir şeyler yapmaya çalış gidip millete paster deme arkadaşım benim
Hiç görmediğim ve tanımadığım bir insan benden söz ediyorsa yapmışız bir şeyler bebişey diyimi direk alma, ben sana düzgün source satcak kimseyi tanımıyorum, bu developer düzgün olmamasında değil sebep adam onu kendi kulanıyo biri sana bişeyi satıyosa bilki o daha iyisini kulanıyo yada onda bişey var. bu piyasada gerçekten düzgün bişeyler istiyosan dost edin ve onlardan öğren
bu forum senden ne istiyo ya
Vay be source satın alıp d0landırıcı olduk merak etme kuduruk kardeşim dolandırmaya ihtiyacım yok yeteri kadar param varsenin gibi source satın almaya çalışıp dolandırılıcak aptalın tekisin git kod öğren bir şeyler yapmaya çalış gidip millete paster deme arkadaşım benim
Mantığına bittim ĞPODSKASODPQWDJKPQWDQPHiç görmediğim ve tanımadığım bir insan benden söz ediyorsa yapmışız bir şeyler be