Çözüldü Valorant indirirken internetim kesiliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cattleya

Prime Üye
İletişim
Merhaba sevgili forum üyeleri,

Son zamanlarda Valorant indirirken internetim sürekli kesiliyor ve hızım yarıya düşüyor. İndirme sırasında birkaç dakika geçmeden tekrar kesiliyor. Bu sorunun neden kaynaklandığını bilmiyorum. Daha önce Valorant indirmiştim ve böyle bir sorun yaşamamıştım. Bu sorunun çözümü hakkında bilgisi olan varsa, lütfen yorumlarda paylaşabilir mi?

Teşekkürler.

bunu kullan

Son zamanlarda Valorant indirirken internetim sürekli kesiliyor ve hızım yarıya düşüyor. İndirme sırasında birkaç dakika geçmeden tekrar kesiliyor. Bu sorunun neden kaynaklandığını bilmiyorum. Daha önce Valorant indirmiştim ve böyle bir sorun yaşamamıştım. Bu sorunun çözümü hakkında bilgisi olan varsa, lütfen yorumlarda paylaşabilir mi?

Teşekkürler.
Bende de güncellenir Ken bu sorun oluyordu PC bin tüm güncellemeleri ni tam yaptım bide riotu sil yükle yaptım düzeldi bende

Teşekkürler.
Vpn Açıp Dene

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt