VALORANT İÇİN ÇALIŞAN HWİD SPOOFER NE ZAMAN GELİR ACABA

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yigitseri

Banned
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Sözde "Çalışıyor" yazanların hiç biri işe yaramıyor yorumları görmüyor musunuz ne zaman adam akıllı bir tane gelecek o kadar şunu kırdık bunu kırdık diye böbürleniyonuz ama icraat yok

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Sözde "Çalışıyor" yazanların hiç biri işe yaramıyor yorumları görmüyor musunuz ne zaman adam akıllı bir tane gelecek o kadar şunu kırdık bunu kırdık diye böbürleniyonuz ama icraat yok
Kolaysa sen yap bedava spoofer bekleyip mükemmel mi olmasını istiyorsun? @Cwubs the ban hammer

Gelmez kardeşim gelmez hile kullanıp ban yemeyi biliyorsunuz ban yedirtiyor dememize rağmen o zaman gidin parayla spoofer alın

Kolaysa sen yap bedava spoofer bekleyip mükemmel mi olmasını istiyorsun? @Cwubs the ban hammer
ben ne yapıcam o kadar yazıyonuz ya yok bunu kırdık bunu şey yaptık diye bi bildiğiniz var sanıyoruz bizde başka sitelerden toplaya toplaya bi hal olmuşsunuz

Yaşım 10 millet spoofer yapamıyor bana spoofer verin kaldırayım spoofer crackliyorsunuz ama bir işe yaramıyor felan sen kimsin çok merak ettim burda @DnSpy emek verip bir spoofer kırıyor git yap o zaman? Niye sen 2 dakikada spoofer kodlucak gibi gelip burda utanmadan bunları yazabiliyorsun hayatta hiç

ben ne yapıcam o kadar yazıyonuz ya yok bunu kırdık bunu şey yaptık diye bi bildiğiniz var sanıyoruz bizde başka sitelerden toplaya toplaya bi hal olmuşsunuz
Eeeee kırılan spooferlar çalışıyor zaten sen bilgisiyar özürlüysen forumdakiler ne yapsın

Hepsi bize ait herhangibi siteden aldığımız spoofer felan yok adam akıllı oku o kadar fazla ban kaldırma methodu attım ki git bak birine kaldır bu kadar üşengeç olamazsın 1 tane clickle banını kaldıracak bir şey bekleme format at bios update yap methodları uygula.

ayrıca ne alaka fikrimi söylüyorum ne öyle hemen ban man bir yerlerinden bir şey mi eksildi

SDGJKLŞASDNJKLŞG yok kör müsün arkadaşım yorumları ya yapmayın ya
Gayette çalışıyor.

1. si biraz saygili ol
2. si adamlar 30$ 50$ 100$ spoofer satarken birisinin gelip onu kirip sana vermesinimi bekliyorsun ben eminim suan bu forumda wooferi kirmis arkadaslar illaki vardir fakat neden paylassin ? senin gibi veledler kullanip fix yedirsin diyemi
3.herseye ragmen spoofer kirip atiyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt