GorkemSTK12
Bronz Üye
Merhaba 1 haftadır yaşadığım hwid ban tuhaflığını anlatıcağım bundan 1 ay önce ben hileden hwid ban yedim ama hesap açıp 1-2 el atabiliyordum ve ardından ban yiyordum bi gün bilgisayarıma virüs bulaştı diye format attım format attığım iso dosyası ingilizceymiş bir süre yani 2-3 gün ingilizce kullandım bilgisayarı ve dedimki valorant giriyim 1-2 ell atıp ban yiyim dedim hesabı açtım 1-2 el oynadım ban yemedim sonra 5-6 el oynadım hala ban yemedim 2 gün boyunca ban yemeden valorant oynadım sonra dedimki ingilizce birşey anlamıyorum türkçe format atayım bilgisayardan sadece valorantı kurayım oynayayım dedim sonra türkçe iso dosyasını buldum formatladım driverları felan güncelledim valorantı indirdim açtım 10 el felan attığım valorant hesabıma girdim 1 el atıyım dedim oyun başladı satın alma aşaması açılmadan ban yedim sizce bilgisayarım ingilizce olduğunda ban yememe sebebim nedir bilen varmı
şunuda eklemek istiyorum türkçe formatladıktan sonra açtığım her hesap 1-2 oyun oynayıp ban yemeye devam ediyorum
şunuda eklemek istiyorum türkçe formatladıktan sonra açtığım her hesap 1-2 oyun oynayıp ban yemeye devam ediyorum
Son düzenleme: