memokral4343
Normal Üye
arkadaşlar hwid ban yedim hile açmadıgım takdirde ve spoofer denedim baya hiç biri olmadı banı nasıl açabilirim
cidden hile açmadan ban yedim biosum award software internationalİlk olarak asla hile açmadan Hwid ban yemen söz konusu değildir , ve bilgisiyarın hangi bios acaba öğrenebilir miyim
Format + Bios düşür yada yükselt + Sconun Spooferını kullan , bunları yaparsan kalkması gerekiyor ve vanguard öyle basit bir sistem değil hile açmadan ban atmazcidden hile açmadan ban yedim biosum award software international
spooferı açınca pc donuyor
Format + Bios düşür yada yükselt + Sconun Spooferını kullan , bunları yaparsan kalkması gerekiyor ve vanguard öyle basit bir sistem değil hile açmadan ban atmaz
anakart değiştirdim regedit den ayarlar yaptım format attım volume ıd değiştirdim başka spoofer vardı onu kullandım şuan banın kalkması lazım heralde valoyu yüklücem şimdi
Format + Bios düşür yada yükselt + Sconun Spooferını kullan , bunları yaparsan kalkması gerekiyor ve vanguard öyle basit bir sistem değil hile açmadan ban atmaz