Çözüldü Valorant hwid ban yiyorum ama çok uzun aralıklı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

clubbedtodeath

Uzman Üye
Valorantta hwid ban yedim. Yan hesabımda 1 hafta oynadım daha sonra yeni hesap açtım o yeni açtığım hesap gold 1 olunca lig sıkıntısı çektik arkadaşımla eski hesabıma girdim fakat hesap ban yemişti. O hesapta 1 hafta oynadım bir sıkıntı yoktu. Neden HWID banlarım bu kadar geç geliyor? Şuanki hesabımda da 6 gündür sıkıntısız oynuyorum hwid ban yedim mi yemedim mi anlayamıyorum.

Ben her hesap açmamda hwid ban yiyorum, karakteri kuruyorum direkt van 152 ile karşılaşıyorum. Sen ayrıca bir program falan kullanıyor musun?

Vanguardın sistem işleyişini bilmiyoruz ne yazıkki. Kimisine erken ban atar kimisine geç. Kimisi fazla hile açmıştır o pcde direk yakalar kimisi az hile kullanmıştır geç yakalar. Yani bu tamamen vanguardın keyfisine kalmış..

Ben her hesap açmamda hwid ban yiyorum, karakteri kuruyorum direkt van 152 ile karşılaşıyorum. Sen ayrıca bir program falan kullanıyor musun?
Ekstra bir program kullanmıyorum. Ban yiyen hesaplarım ana hesap ve geçende bann yedi dediğim hesap olaydan önce kuruluydu belki de ana hesap ban yiyince o da ban yiyecekti geç kaldı. Başka bir hesapta bir kaç hafta oynayacam ban yersem anlarız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt