Çözüldü valorant hwid ban yediğimi nerden anlarım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

eyupwxd

Gold Üye
İletişim
merhaba forum üyeleri external colorbot kullanıyordum bu sabah dt olmuş baya kişi ban yemiş onlardan biride benim ancak hwid mi hesap banı mı yediğimi anlamadım yeni hesap açtım yaklaşık 10 11 maç kadar attım ban vesaire de yemedim hwid yiyip yemediğimi nerden anlayabilirim?

10-11 maç attıysan sadece hesabın yasaklanmıştır. Hwid yediğinde eğer delay'a düşmemişse VAN152 hata kodu verir. Eğer Delay'a düştüyse ortalama 1-2 saatlik oyun süresi içerisinde hesabın yasaklanır. Büyük ihtimal hala temizsin.

merhaba forum üyeleri external colorbot kullanıyordum bu sabah dt olmuş baya kişi ban yemiş onlardan biride benim ancak hwid mi hesap banı mı yediğimi anlamadım yeni hesap açtım yaklaşık 10 11 maç kadar attım ban vesaire de yemedim hwid yiyip yemediğimi nerden anlayabilirim?
Oyuna girdiğinde val 125 veya val 5 hatası veriyorsa yeni hesap aç 2 maç at 2.macın ortasinda ban yersen delay ban yemişsindir hesaba girmez 125 hatasini verirse hwid yemişsindir tek cözüm seriallarini değiştirmek.

val 5 hatası verir hesap kitlenirse sorun :(

Yeni hesap aç oyuna girmeyi dene maçın ortasında val 5 yersen geçmiş olsun.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt